Επιλογή Σελίδας

Εκεί που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του μετά από 7 μήνες, μιας και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 επί του Πανσερραϊκού, ύστερα από μια απίστευτη ανατροπή του σκορ, ισοφαρίστηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πανσερραϊκό και έτσι έμεινε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στο «Χ».

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η ομάδα του Αλεξάντερ Νούρι θα μπορούσε κάλλιστα να πανηγυρίσει το 1ο «τρίποντο» της χρονιάς, αφού κατάφερε μέσα σ’ ένα 5λεπτό να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και απ’ εκεί που έχανε με 0-1 να βρεθεί μπροστά με 2-1, με τα γκολ του Μουσίγια και Σαμπανίδη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 1000 φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν ανώτεροι στο 1ο μέρος, προηγήθηκαν στο 63’ με τον Κόντσι και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με τον Μαρκιόνι.

Φάσεις και γκολ

Στο 2ο λεπτό αντεπίθεση του ΑΟΚ με τους αμυντικούς των Σερρών να σταματούν τον Σταμένκοβιτς.

Στο 9’ ο Κανίς βγήκε μόνος με τον Κυρίτση, αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 24’ σουτ του Ανάκογλου, έδιωξε ο Κυρίτσης και στη συνέχεια ο Κανίς έκανε φάουλ στον τερματοφύλακα.

Σουτ του Ανάκογλου στο 29’ εντυπωσιακή απόκρουση του Κυρίτση

Στο 56’ πλασέ του Έμπερτ μετά από σουτ του Σταμένκοβιτς, έδιωξε ο τερματοφύλακας.

O Πανσερραϊκός ανοίγει το σκορ στο 63’ σε αντεπίθεση με ωραίο πλασέ του Κόντσι, που ξεκίνησε από φάουλ που δεν έδωσε ο διαιτητής στον ΑΟΚ και αντίθετα καταλόγισε «χέρι» σε παίκτη της Καβάλας.

H Καβάλα απαντάει στο 74’ με πλασέ του Μουσίγια μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Καζαντζίδη.

Στο 79’ έξυπνη εκτέλεση φάουλ – πάσα του Έμπερτ στον αμαρκάριστα Σαμπανίδη στο ύψος της περιοχής και πλάγια, και με σουτ στα «παραθυράκι» του Καβουσάκη γίνεται το 2-1.

Στο 86’ σουτ του Κανίς από το ύψος της περιοχής η μπάλα φεύγει λίγο άουτ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρκιόνι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

AO Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς (46’ Γροσδάνης), Στίκας (90+ Πανουργιάς), Νεντέλκοβιτς, Θωμαίδης (66’ Σαμπανίδης), Μπελεβώνης, Μουσίγια (93’ Κοέν), Έμπερτ, Αρμάλας, Σταμένκοβιτς.

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Δημητρίου (93’ Παπαβασιλείου), Κασμερίδης, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσι (70’ Καρασαλίδης), Κόντσι, Ανάκογλου (49’ Ντίαζ), Κανίς.

Πηγή: Καβάλα Post

Pin It on Pinterest

Shares
Share This