Επιλογή Σελίδας

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον εκτός έδρας αγώνα με το Θεσπρωτό ο Ηρακλής, τον οποίο ισοπέδωσε επικρατόντας με 5-1.

Ο Κώστας Γεωργιάδης είδε τους παίκτες του να έχουν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, και να παίρνουν ένα πέρα για πέρα δίκαιο τρίποντο στην προσπάθεια τους να ανέβουν ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Ο Ηρακλής με αυτή τη νίκη του ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και βλέπει με άλλον άερα πια τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

στο 22ο ο Μανώλης Πατράλης με συρτό σουτ από τα πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη για το 1-0 υπέρ του Γηραιού.

Ο Γιώργος Κάκκο με ωραία προσπάθεια και σουτ στο 37′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, για τον Ηρακλή.

Με το ημίχρονο να κλείνει ιδανικά για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (σ.σ. 46′) ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ με κεφαλιά έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στον Ηρακλή, στέλνοντας τον στα αποδυτήρια προηγούμενο με 3-0.

Στην επανάληψη ο Σαραντίδης με κεφαλιά στο 52′ βρήκε τον Ραμίρεζ, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παλαβράκη μειώνοντας σε 3-1 για τον Θεσπρωτό.

Δυο λεπτά μετά (σ.σ. 54′) ο Τότσκα με πολύ δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθωριο αντίδρασης στον Κίναλη και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 υπέρ του Ηρακλή απαντώντας άμεσα στη μείωση των γηπεδούχων.

Στο 58ο λεπτό ο Κάκκο βρήκε τον Ματίας Τόμας, ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ηρακλή διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα, με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει μια πολύ σπουδαία νίκη από κάθε άποψη.

ΑΣ Θεσπρωτός: Κίναλης, Βαλιέντε (46′ Διγκόζης), Γώγος, Βασιλάκης (46′ Ρομέρο), Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ (70′ Πούφλης), Γεωργούσης (46′ Σαραντίδης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Βαταμίδης).

ΠΟΤ Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Σγουρής, Πατράλης, Ε. Παπαστεριανός (78′ Άλεξιτς), Τότσκα (70′ Μπαλικτσής), Καρτσαμπάς (65′ Μπαστακός), Τόμας (70′ Βιτίνιο), Κάκκο (65′ Μασούρας).

Πηγή: Thes Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This