Επιλογή Σελίδας

Ανώτερος και κυρίως αποτελεσματικός ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 3-0 , στο παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, έχοντας πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ρόβα που ήταν ο σκόρερ των δύο εκ των τερμάτων της νίκης για την μακεδονική ομάδα.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα με πολλές απουσίες (Τζολάκης, Σουρλής, Κίτσος, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ) δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν σε γκολ σε καίρια σημεία του ματς με τον Ρόβα, πρώτα στο τέλος του ημιχρόνου (45′) και εν συνεχεία στην έναρξη της επανάληψης (48′). Το πρώτο με προβολή και λάθος του Στουρνάρα (που μέχρι τότε είχε κάνει σημαντικές αποκρούσεις), το δεύτερο με πλασέ καθώς η «ερυθρόλευκη» άμυνα πιάστηκε στον ύπνο.

Ο Αλμωπός του Γιώργου Τυριακίδη ήταν πιο παθιασμένος, ενώ ο Ολυμπιακός Β’ φάνηκε μετά τα γκολ που δέχτηκε και τις αλλαγές του Ιμπαγάσα, αλλά ο Παϊτέρης ήταν σε καλή μέρα και εξουδετέρωσε προσπάθειες από Σαπουντζή και Αλγκασίμ Μπα. Στο 73′ καλό σουτ του Σαπουντζή που ήταν ο καλύτερος των φιλοξενούμενων πέρασε εκτός εστίας, ενώ στο 77′ ο Παϊτέρης έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Βοΐλη. Στις καθυστερήσεις ο Ζχαρός είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παρασκευάς Πρίκας έκανε το 3-0.

Ο διαιτητής Τακίδης σωστά δεν έδωσε πέναλτι σε φάσεις που ζήτησε στο πρώτο μέρος ο Αλμωπός για ανατροπή και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός Β’ για χέρι. Σε ένα σκληρό ματς δεν έδειξε πολλές κάρτες (Τριανταφυλλάκης, Ρόβας)

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (79′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι (83′ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (79′ Πέτας), Ρόβας, Γιουκούδης (71′ Μπακουτσής).

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος (53’ Βοΐλης), Ντόη (53’ Λιάτσος), Κωστή, Πινακάς (53’ Μπα).

Πηγή: Φως

Pin It on Pinterest

Shares
Share This