Επιλογή Σελίδας

Ικανοποιημένος για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε καιρό να κερδίσουμε. Ωστόσο ξεκινήσαμε καλά γιατί στην πρώτη φάση προηγούμαστε με ωραίο γκολ του Σαπουντζή και ωραία προσπάθεια του Τσέλιου κάτι που μας έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία. Ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ γιατί είναι ψηλή ομάδα και είχε πλεονέκτημα στις στατικές φάσεις. Παρόλα αυτά δεν είχαμε καλό build up σε αυτό το διάστημα, δεν κάναμε πολλές πάσες και σε συνδυασμό με το συνεχόμενο transition δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος κάναμε την αλλαγή του Ντόι που ήταν λίγο κουρασμένος με τον Νικόλη να πηγαίνει πολύ καλά, πετύχαμε ένα τρομερό γκολ με τον Σαπουντζή που μας ώθησε ακόμα παραπάνω. Είχαμε καλή ευκαιρία με τον Μαρίνο για το 0-3 αλλά είπαμε πως ο Πιερικός ήταν πολύ καλός στις στατικές φάσεις και έτσι δεχθήκαμε και το γκολ. Είχαμε λίγο άγχος ειδικά μετά τη μείωση του σκορ αλλά τέλος καλό όλα καλά, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το αν μπορεί αυτή η νίκη να αποτελέσει βάση για νικηφόρο σερί: «Αυτός είναι ο στόχος, όλα τα παιχνίδια όμως είναι δύσκολα. Η νίκη είναι σημαντική αλλά αμέσως μετά ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με δύσκολο ταξίδι. Χρειάζεται υπομονή, ήταν μια ωραία νίκη».

Για το αν επηρέασαν οι απουσίες: «Είχαμε «καινούρια» άμυνα σήμερα με Κουτσίδη, Καλογερόπουλο. Ο Σαπουντζής και ο Τσέλιος αγωνίστηκαν πρώτη φορά βασικοί. Αυτά σε συνδυασμό με τις απουσίες των παιδιών που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα κάνει τη νίκη ακόμα πιο ξεχωριστή».

Για την παρουσία των παικτών της U23 στην πρώτη ομάδα: «Μπορεί να ηττηθήκαμε αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας. Είναι πολύ καλό για αυτά τα παιδιά που παίζουν και προπονούνται με την πρώτη ομάδα, πρόκειται για διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τη Super League 2. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This