Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Δήμητρα στο γήπεδο του Αλμυρού από τον Π.Ο. Ελασσόνας.

Το ματς έκρινε ένα γκολ –πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 21’, όταν ο Περτζόνι έκανε το γέμισμα από την άμυνα, ο Ιγγλέζος «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Σταυράκη, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκουντρουμπής και ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Στέλιος Άρσενος έβγαλε τους Φαράντο και Θωμαΐδη, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και πέρασε του Καμπέρη και Καρρά, «κυνήγησε» την ανατροπή του σκορ με όλες τις αλλαγές που έκανε, αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, μετά και την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καρανούλα στο 54’, είχε μόνο αμυντικούς προσανατολισμούς, ώστε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και είχαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, με σημαντικότερη την κεφαλιά του Αναστασίου στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ του Διαμαντόπουλου από τα δεξιά, στο 51’.

Δεύτερη καλή στιγμή είχε ο Αναστασίου, όταν και πάλι σε κεφαλιά που έπιασε μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Πεπκολάι από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με εκτίναξη στην αριστερή συμβολή των δοκαριών, έδιωξε σε κόρνερ, στο 45’.

Επίσης, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 8’, όταν ο προωθημένος Γαλανόπουλος, έπιασε το σουτ από πλεονεκτική θέση μετά από γύρισμα του Σιόβα μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία καλή στιγμή στο 18’, όταν το σουτ που έπιασε ο Ιγγλέζος μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυράκης, με ωραία εκτίναξη στο αριστερό δοκάρι του.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράντος (46’ Καρράς), Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Λάμπος, Θωμαΐδης (46’ Καμπέρης), Διαμαντόπουλος (77’ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Βουρδάκης (77’ Μπέικος), Αναστασίου, Σιόβας (67’ Μαυροζούμης).

Ελασσόνα: Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Καρανούλας, Περτζόνι, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (60’ Μπούσιας), Καραλούλης (67’ Μούλτσιας), Γκουντρουμπής (75’ Μήτσιος), Τόλιος (60’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης (75’ Ματούλας).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This