Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Γιώτα

ΑΟ Υπάτου και Ν. Αρτάκη μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από τα τέρματα των Μεγάλου και Ποτουρίδη.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Στερεάς ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και τη Ν. Αρτάκη στο δημοτικό στάδιο της Θήβας. Οι Ευβοιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη και έφτασαν στην ισοφάριση.

Το παιχνίδι στο Ά 45λεπτο ήταν κλειστό με τις δυο ομάδες να επιζητούν χαμηλό ρυθμό στο ματς και να έχουν το μυαλό τους περισσότερο να προστατεύσουν την άμυνα τους και να εκμεταλλευθούν κάποιο λάθος του αντιπάλου.

Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές. Στο 4΄διαγώνιο σουτ του Σπηλιώτη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Μεγάλος γύρισε από αριστερά το πλασέ του Παπαδάκη ήταν αδύναμο.

Η φάση που άλλαξε τα δεδομένα έγινε στο 35΄. Ο Μεγάλος μπήκε από δεξιά και με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Βουτσελά πετυχαίνοντας το 0-1.

Δυο λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Σπηλιώτη έφυγε άουτ.

Από πρώτα λεπτά του Β΄ μέρους η εικόνα του αγώνα άλλαξε.Οι γηπεδούχοι πήραν τη πρωτοβουλία ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 49΄0 Ζήση πάσαρε στον Ποτουρίδη που ελίχθηκε και έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Ντουμάνη.

Στο 57΄ ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων με το Ζήση να γυρίζει παράλληλα η μπάλα πέρασε χωρίς να την βρει αμυντικός ή επιτιθέμενος.

Στο 66΄ σουτ του Στάρις από πλάγια θέση ο Βουτσελάς δεν συγκράτησε τη μπάλα αλλά αμυντικοί απομάκρυναν

Η πίεση του Υπάτου απέδωσε στο 67′. Ο Γκούφα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ποτουρίδης με κεφαλιά νίκησε τον Ντουμάνη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 72΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σταγάκης έκανε το σουτ η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντουμάνη και πέντε λεπτά αργότερα ο Ροκάι ανέτρεψε τον Χατζηστάμου και αποβλήθηκε.

Στο 82΄ το πλασέ του Σπηλιώτη κόντραρε και ο Ντουμάνης μπλόκαρε με 2η προσπάθεια. Στο 89΄επέλαση του Χατζηστάμου που γύρισε παράλληλα ο Παπαδόπουλος έκοψε τελευταία στιγμή.

ΑΟ Υπάτου (Γ. Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Σταγάκης, Βέρτζος, Ροκάϊρ, Παπαδόπουλος, Ζέλεφ, Πέντα, Ταυταρίδης (63΄Γκούφα), Ποτουρίδης, Νικλιτσιώτης (46΄ Ζήση), Σπηλιώτης(83΄ Μπιλίμπασι)

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μ. Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζυγκερίδης (73΄ Χατζηστάμου), Ντράγκας (79΄ Ζαχαρόπουλος), Μεγάλος.

Πηγή: Star Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This