Επιλογή Σελίδας

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την ΑΕΛ, σε εξ΄αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Superleague 2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Θεσπρωτού, ο οποίος κράτησε χωρίς πρόβλημα το “μηδέν” στην εστία του.

Ο Κωνσταντίνου προσπάθησε να απειλήσει με δύο εκτελέσεις φάουλ, στο 10′ και το 15΄, οι οποίες σταμάτησαν στον Θεοδωρόπουλο, με την ΑΕΛ να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 16΄, όταν ο Όγκμποε πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κολομπίνο απείλησε τον Κίναλη με κοντινό σουτ που κατέληξε στα χέρια του Κίναλη, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 30΄ η ατομική προσπάθεια και το σουτ του Νικολιά και στο 34΄ η κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη.

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το β΄ μέρος με τον Ακούνια στο 54΄ να έχει εκτέλεση φάουλ πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά πιο μετά οι Γεωργούσης και Κωνσταντίνου είχαν διπλή φάση για να βάλουν μπροστά στο σκορ τους κιτρινόμαυρους. Η ΑΕΛ είχε την πρώτη σημαντική της φάση στο 68΄, όταν ο Γλυνός βρέθηκε απέναντι από τον Κίναλη, όμως το σουτ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού. Ο Ηλιάδης στο 85΄ είχε την πιο μεγάλη στιγμή της Λάρισας στο β΄ μέρος για να σκοράρει, αλλά το σουτ του Ηλιάδη μετά την κεφαλιά πάσα του Όγκμποε έφυγε εκτός εστίας.

Ο Μπονίγια στις καθυστερήσεις είχε ένα άστοχο σουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, όμως η ΑΕΛ με τον Ακούνια στο 94΄ έφτασε μια άνασα από το 0-1, όμως ο ουρουγουανός σπατάλησε κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ, για να αποδράσουν οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη από την Ηγουμενίτσα.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε και η βράβευση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Θεσπρωτού. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας, από τα χέρια του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτούλη.

ΑΣ Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντ΄Αλέσιο, Βασιλάκης, Σαραντίδης (80΄Διγκόζης), Λύγκας (70΄Ρομέρο) Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (80′ Γώγος), Γεωργούσης (63΄Μπονίγια), Ζιώγας, Γκανσιέρ.

ΑΕ Λάρισας (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Α., Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κολομπίνο, Γλυνός (90′ Μαυριάς), Νικολιάς (59′ λ.τρ. Ραμίρεζ), Ογκμπόε, Γιάκος (82′ Παπαγεωργίου Κ.) Ακούνια.

Πηγή: The Ball

Pin It on Pinterest

Shares
Share This