Επιλογή Σελίδας

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αριδαία η Νίκη Βόλου, αφού απέναντι στον Αλμωπό στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Κάποιες ευκαιρίες καταγράφονται εκατέρωθεν, αλλά γκολ δεν μπήκε, με τη Νίκη αναγκαστικά να στρέφει την προσοχή της στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας για τη 15η αγωνιστική της Super League 2.

Μοιρασμένο φάνηκε να είναι το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τη Νίκη να ξεκινά καλά, αλλά και τον Αλμωπό ν’ απαντά στις ευκαιρίες που είχαν οι «κυανόλευκοι». Πάντως το γκολ δεν ήρθε για κανένα από τα δύο σύνολα, που κλήθηκαν να αναζητήσουν κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος.

Mια πρώτη υποψία ευκαιρίας είχαν οι γηπεδούχοι στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, με κεφαλιά του Γιουκούδη μετά από σέντρα του Γιαλαμούδη, ωστόσο ο Μπάγιτς δεν ανησύχησε βλέποντας την μπάλα να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από την άλλη η Νίκη έφτασε κοντά στο γκολ στο 7’, όταν ο Πάνος βρέθηκε ανενόχλητος πολύ κοντά στην εστία πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαρσία που πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, ωστόσο η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Από την άλλη, για τους γηπεδούχους στο 27, ο Ρόβας βρήκε τον Πρίκα που κινήθηκε από αριστερά εντός περιοχής του Μπάγιτς, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν έδωσε καλή πορεία στην μπάλα, με αποτέλεσμα και πάλι να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα στο 35’ καταγράφεται ένα σουτ από την πλευρά του Τζιώρα μετά από εκτέλεση πλαγίου του Πάνου και κεφαλιά του Τσουκαλά, αλλά ο Παϊτέρης δεν απειλήθηκε, ενώ δύο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Κάσσος ήταν αυτός που έκανε το σουτ για λογαριασμό της Νίκης, αλλά και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Τέλος, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σειρά για ευκαιρία είχε ο Αλμωπός. Αφού ο Ροχάνο έχασε την μπάλα από τον Γιαλαμούδη, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Ρόβας έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπάγιτς.

Με τον Τζιώρα να προσπαθεί ν’ απειλήσει ξεκίνησε το δεύτερο μέρος μετά από μπαλιά του Ροχάνο, ωστόσο στο 47’ τελευταία στιγμή ο επιθετικός της Νίκης «κόπηκε» από τον Σέχου.

Η ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων συνεχιζόταν, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες από τη μία ή την άλλη ομάδα, ενώ στο 59’ ο Κέρθι κέρδισε την μπάλα για να σουτάρει με την μπάλα να πηγαίνει ψηλά άουτ. Στην εξέλιξη του αγώνα, μετά από διπλή προσπάθεια με γύρισμα του Κάσου, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ροχάνο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε απλά να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και το 0-0 να παραμένει! Η Νίκη ωστόσο παρέμεινε απειλητική και στο 62’ ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παϊτέρη.

Στο 86’ πάλι, ήρθε η επόμενη ουσιαστική φάση, με τον Κυριακίδη να κάνει το λάθος και τον Ρόβα να κερδίζει στο 85’ την μπάλα έξω από την περιοχή του Μπάγιτς, με τον παίκτη του Αλμωπού να κάνει ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νίκης Βόλου.

Η φάση που προκάλεσε συζήτηση καταγράφεται στις καθυστερήσεις… Ο Μπάγιτς είχε την μπάλα και έκανε το βολέ στα όρια της περιοχής για να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον Τριανταφυλλάκη που ήταν δίπλα του να βρίσκεται στο έδαφος. Ο διαιτητής Τσοπουλίδης αφού μίλησε με τον βοηθό του, έδειξε την κίτρινη κάρτα και χρέωσε φάουλ τον τερματοφύλακα της Νίκης! Ο Ρόβας εκτέλεσε το φάουλ, και ο Μπάγιτς μπλόκαρε, ενώ η φάση ολοκληρώθηκε με χέρι του Σέχου, για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με σκορ 0-0.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (86’ Ζαχάρος), Πρίκας (88’ Μαγγίζης), Μπακούτσης (66’ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Γιουκούδης (88’ Πέττας).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Πάνος, Κάσσος, Τσουκαλάς (77’ Παναγιωτίδης), Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο (65’ Ροχάνο), Τζιώρας (77’ Μέτσε).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This