Επιλογή Σελίδας


Του Παναγιώτη Πετρόπουλου

Οι Kalypso Media και Torus Games παρουσίασαν το Matchpoint: Tennis Championships που θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC. Το λανσάρισμα του παιχνιδιού αναμένεται εντός της προσεχούς άνοιξης για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Matchpoint: Tennis Championships υπόσχεται να δώσει μια αρκετά ρεαλιστική (ψηφιακή) εμπειρία τένις στους παίκτες μαζί με ένα λεπτομερές career mode και ένα ιδιαίτερο σύστημα αντιπάλων. Οι παίκτες θα πρέπει να επιλέγουν με προσοχή τη στάση του σώματος του χαρακτήρα τους, καθώς και το που αυτός θα σημαδέψει την κάθε επόμενη βολή του έως ότου καταλήξουν στο στυλ παιχνιδιού που τους ταιριάζει περισσότερο.

Εκτός από τα single-player modes θα υπάρχει και online multiplayer. Επίσης οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους αθλητές και στη συνέχεια να τους ντύσουν με διακοσμητικά και wearables.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer και δύο διαφορετικά videos του Matchpoint: Tennis Championships για να πάρετε μια ιδέα από το τι μας επιφυλάσσει ο συγκεκριμένος τίτλος.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This