Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε 0-1, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου δεν άντεξε απέναντι στον ΠΟ Ελασσόνας, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 2-1, για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου άνοιξε το σκορ στο 12′ με γκολ του Μπατζώνη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τέρμα του Τόλιου στο 42′, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Τη νίκη στην ομάδα της Ελασσόνας χάρισε στο 75′ ο Γκουντρουμπής ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Έτσι, οι Κεραμιδιώτες έμειναν στους 13 βαθμούς, όσους έχουν Θησέας Αγριάς, Αμβρυσσέας Διστόμου και ΠΟ Φήκης που επίσης έχασαν.

Στην τετραπλή ισοβαθμία αυτή η στιγμή υστερούν ΠΟ Φήκης και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που συγκρούνται την Τετάρτη στο Νέο Κεραμίδι (15.00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω Covid-19.

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου παίζει ξανά εντός έδρας, κόντρα στον Θησέα Αγριάς, για τη 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Το φιλμ του αγώνα (με πληροφορίες από elassona884.gr):
1′ Σουτ του Τόλιου που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
19′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σταυρίδη και εν συνεχεία απομάκρυναν οι παίκτες του Εθνικού.
12′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μπατζώνης με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Εθνικό.
22′ Σουτ του Κατσαμάγκα, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γκουτζουρέλα.
42′ Μετά από ομαδική συνεργασία η μπάλα κατέληξε στον Ματούλα, αυτός έδωσε στον Τόλιο που από κοντά νίκησε τον Σταυρίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

47′ Μετά από σέντρα του Ματούλα από αριστερά, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού του Εθνικού και έφυγε κόρνερ, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σταυρίδη.
49′ Σουτ του Κόλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
54′ Σουτ του Κατσαμάγκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
63′ Οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν όμορφα με τελικό αποδέκτη τον Μπατζώνη που έκανε το σουτ, όμως ο Γκουτζουρέλας έδιωξε σε κόρνερ.
68′ Σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
73′ Ο Τόλιος έκανε το σουτ αλλά ο Σταυρίδης απέκρουσε εκπληκτικά.
75′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από σέντρα του Νταμπώση από αριστερά, ο Γκουντρουμπής έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυρίδη για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Τασιόπουλος με βοηθούς τους Κ. Τασιόπουλο και Αγγελόπουλο (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (67’ Ιγγλέζος), Αρσένης (67’ Καραλούλης), Γκουντρουμπής (80’ Μουλτσιάς), Ματούλας (59’ Καραγκούνης), Τόλιος (80’ Μουξιός).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Καραγκούνης, Χατζηδίμπας, Φυτόπουλος, Καλαϊτζίδης, Τσενικλής (78′ Κοτσιαρίδης), Νομικός, Κατσαμάγκας, Μπατζώνης, Μαργαρίτης (78′ Σεχολάρι).
Στον πάγκο: Γιαζιτζόγλου, Βαβατσιούλας, Χασάπης, Σιδηρόπουλος, Ναζλίδης, Τουλίκας, Ξυδούς

Pin It on Pinterest

Shares
Share This