Επιλογή Σελίδας

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αναφορικά με το φινάλε που είχε, ο ΑΟ Υπάτου «δραπέτευσε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Ηρακλή Λάρισας και «στρογγυλοκάθισε» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Η αναμέτρηση είχε χαρακτήρα ντέρμπι από την στιγμή που πριν σφυρίξει την σέντρα ο διαιτητής κοντραρίζονταν ο πρώτος της βαθμολογίας Ηρακλής Λάρισας, με τον δεύτερο του 3ου ομίλου ΑΟ Υπάτου στο… χαλί του AEL FC Arena.

Στο ξεκίνημα του ματς, οι δύο ομάδες ήταν νευρικές με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να δημιουργήσουν παιχνίδι στην προσπάθεια τους να φανούν απειλητικοί μπροστά από την εστία του Παπαγιάννη. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Χατζηλιάδη ανέλαβαν τα ηνία του ματς, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα για την άμυνα του ΑΟ Υπάτου. Έτσι, το ισόπαλο δίχως τέρματα πρώτο ημίχρονο κρίθηκε δίκαιο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και προσπάθησαν ψάχνοντας με μεγάλες μπαλιές τον Αλεξίου να φανούν απειλητικοί στην εστία του Βουτσελά. Ωστόσο, μόνο τα «στημένα» του Μπρακομόντε ήταν ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα και μάλιστα το φάουλ του 59′ απομάκρυνε με μεγάλη δυσκολία ο Βουτσελάς! Επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν με τον Κακαβίτση (είχε περάσει αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα) στο 80′, αλλά η κεφαλιά που πήρε από το ύψος της μικρής περιοχής και αφύλακτός δεν βρήκε στόχο, αλλά πέρασε άουτ.

Τελικά, το καλύτερο για τους φίλους του ποδοσφαίρου το κρατούσε για τις καθυστερήσεις η εν λόγω αναμέτρηση, με τον Μπιλίμπασι να εκτελεί ένα φάουλ-γέμισμα από το ύψος της μεσαίας γραμμής, με έναν αμυντικό των γηπεδούχων στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Παπαγιάννη και στον έβδομο ουρανό τους παίκτες του ΑΟ Υπάτου!

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τους έφερε στην πρώτη θέση, καθώς πέρασαν με δύο βαθμούς τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος πριν την αναμέτρηση οδηγούσε την κούρσα του 3ου ομίλου.

Το φιλμ του αγώνα:

24′ Γυριστό του Χασομέρη εντός περιοχής μπλόκαρε ο Βουτσελάς χωρίς πρόβλημα

39′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκαλίτσιος προσπάθησε με προβολή να απειλήσει την εστία του Βουτσελά, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ…

41′ Λάθος εκτίμηση του Καμπέρη, πήρε την μπάλα ο Σπηλιώτης έκανε την επικίνδυνη σέντρα, ωστόσο οι αμυντικοί του Ηρακλή Λάρισας απομάκρυναν…

43′ Ο Αλεξίου βρέθηκε απέναντι από τον Βουτσελά, όμως ο τερματοφύλακας του ΑΟ Υπάτου πρόλαβε τον επιθετικό των γηπεδούχων και απομάκρυνε με τα πόδια τον κίνδυνο από την εστία του!

47′ Σουτ του Μπρακομόντε εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ…

54′ Σέντρα από δεξιά και ο Νικλητσιώτης στο ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Παπαγιάννη…

59′ Εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγαλη περιοχή και από αριστερά του Μπρακαμόντε, με τον Βουτσελά να πέφτει με υπεράνταση στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει!

63′ Ωραία προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής του Ποτουρίδη, η μπάλα πέρασε δύο μέτρα δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Παπαγιάννη…

68′ Σουτ του Γκίκα με καλές προϋποθέσεις εκτός περιοχής, όμως δεν ανησυχεί ο Βουτσελάς…

71′ Σουτ του Πέντα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη…

80′ Σέντρα του Αλεξίου από δεξιά και ο Κακαβίτσης από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ!

90′ Ατομική προσπάθεια του Ζίσι από αριστερά και στην προσπάθεια του να σουτάρει ο αμυντικός του Ηρακλή Λάρισας έβαλε την κόντρα…

90+4′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μπιλίμπασι με την μπάλα να βρίσκει σε κεφάλι αμυντικού των γηπεδούχων και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαγιάννη!

Κίτρινες: Αγρόδημος – Αργυρίου

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας (29′ Δοδουντσάκης), Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (79′ Κακαβίτσης), Μπάμης (67′ Γκίκα), Αλεξίου, Μπρακαμόντε, Χασομέρης.

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σταγάκης, Ματίας, Ταυταρίδης (84′ Ζέλεφ), Πέντα, Σπηλιώτης (90′ Μπιλίμπασι), Ποτουρίδης, Νικλητσιώτης (62′ Ζίσι).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This