Επιλογή Σελίδας

Του Κώστα Λαγού

Η Αρτάκη κέρδισε τη Φήκη 3-1, για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ένας ώριμος και αποφασισμένος ΑΟΝΑ έφτασε στον στόχο του, στο ντεμπούτο της επιστροφής του Μίλτου Γκόφα στην τεχνική του ηγεσία, με τον Ζυγκερίδη (μετά από συνδυασμό Παπαδάκη-Μεγάλου, με τον δεύτερο να τροφοδοτεί τον σκόρερ) να ανοίγει το σκορ με σουτ απ’ το ύψος του πέναλτι στο 16′ και τον Ζέρβα με ατομική προσπάθεια να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους εννιά λεπτά μετά 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα της Εύβοιας μπήκε ακόμη πιο δυνατά και στο 50′ ο Κωνσταντίνου με κοντινή κεφαλιά (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στάρις και απόκρουση του Ντάσκα) της έδωσε ξανά το προβάδισμα και πέντε λεπτά μετά ο Παπαδάκης με κεφαλιά, αξιοποιώντας σέντρα του Μεγάλου, έκανε το 1-3.

Στη συνέχεια η Αρτάκη συνέχισε να ελέγχει το ματς, φτάνοντας τελικά άνετα σε ένα πολύ σημαντικό -ψυχολογικά και βαθμολογικά- ‘διπλό’.

Διαιτητές: Νίτσας (Λάρισας)/Κωτούμπας (Λάρισας)-Σιαπλούλης (Λάρισας).

Γκολ: 25′ Ζέρβας-16′ Ζυγκερίδης, 50′ Κωνσταντίνου, 55′ Παπαδάκης.

Φήκης ΠΟ (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Μπέτσας (80′ Τεντορούλης), Τζελής (80′ Μπάκαλης), Δρόσος (68′ Γερεντές), Κατσαντώνης, Μακρής, Ιωάννου, Σκόνδρας, Τσιαφίτσας, Κοντογιώργος (78′ Μαργαρίτης), Ζέρβας.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις (65′ Χατζηστάμου), Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μεγάλος (86′ Κουτρόπουλος), Ντράγκαν (50′ Ζαχαρόπουλος), Ζυγκερίδης.

Πηγή: Εύβοια Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This