Επιλογή Σελίδας

Μία πολύ σημαντική ισοπαλία κατάφερε να πάρει ο ελλιπής και σήμερα Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να βρεθούν μπροστά στο σκορ, με κοντινή προβολή του Χατζή στο 25′ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησε να αντιδράσει, κάτι το οποίο κατάφερε λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44′, με τον ακραίο αμυντικό Παρασκευά Πρίκα, ο οποίος με ωραίο σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 2ο μισό οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα το οποίο θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Βρέσκας με βοηθούς τους Τοροσιάδη, Τυριακίδη (όλοι από Πιερία).

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας, Καλούσης, Σκούπρας, Μπαλογιάννης (Παναγιώτου 68′), Χατζής, Νούσιος (Ζιάκας 85′), Τιμπουέ, Λεμάνγκρ.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (Μαγγίζης 89′), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχαρός 75′), Καράμπελας, Πρίκας, Γιουκούδης (Μπακούτσης 68′), Ρόβας.

Πηγή: Αριδαία 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This