Επιλογή Σελίδας

Ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε της Καβάλας με 2-0, ωστόσο απέτυχε να νικήσει την αντίπαλό του, δεχόμενος 2 γκολ σε 2 λεπτά για το τελικό 2-2

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Κωστή στο 5ο λεπτό και με τον Ξενιτίδη στο 40′ με σουτ. Μάλιστα στο 48′ ο Μπα έχασε πέναλτι για τον Ολυμπιακό Β’ καθώς ο γκολκίπερ της Καβάλας, Κυρίτσης, έπεσε σωστά και το έβγαλε.

Η Καβάλα όμως βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και έκανε το 2-2 με 2 γκολ του Σταμένκοβιτς: ένα στο 56′ και ένα στο 58′ με σουτ. Μέσα σε 2 λεπτά βρήκε δηλαδή 2 γκολ για να φέρει το ματς στα ίσα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, που ήταν γκέλα για τους Πειραιώτες οι οποίοι αν και βρέθηκαν να προηγούνται δεν πήραν το ματς.

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος (69′ Μαυρουδής), Κεραμίδας, Νίκολιτς, Μαρίνος (46′ Μπα), Βοΐλης, Ντόι, Κωστή και Πινακάς (46′ Λιάτσος).

ΑΟ Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Πανουργιάς (46′ Μουσία), Αρμάλας, Σαμπανίδης (46′ Σαμπανίδης), Θωμαΐδης, Στίκας, Γροσδάνης (80′ Οκάν), Έμπερτ (80′ Κοέν) και Σταμένκοβιτς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This