Επιλογή Σελίδας

Σε συμφωνία με τον Νικαραγουανό ποδοσφαιριστή Πάμπλο Γκαγιέχο έχει έλθει ο Πιερικός. Αυτό αποκάλυψαν ΜΜΕ της Νικαράγουας, τα οποία αναφέρουν πως ο 28χρονος εξτρέμ θα φορέσει σύντομα τη φανέλα της κατερινιώτικης ομάδας. Ο γεννημένος στην Ουέσκα της Ισπανίας Γκαγιέχο που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός ήταν μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της σλοβακικής Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε όμως αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς δεν έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Camilo Velásquez του futbolnica.net, ο Ισπανοθρεμμένος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του μέσω των social media και είναι έτοιμος να… γυρίσει σελίδα επιστρέφοντας στον ελληνικό ποδόσφαιρο, εντασσόμενος στον Πιερικό. Ο Γκαγιέχο αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα της ΑΕ Λάρισας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, παίζοντας σε έξι αγώνες Α’ Εθνικής και σκοράροντας ένα γκολ.

Ο Γκαγιέχο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες της Σαραγόσα και εν συνεχεία πέρασε από την Κ19 της Ουέσκα πριν ενταχθεί κατά σειρά στις ισπανικές Αλμουδέβαρ, Σαρινιένα, Κασερένιο, Λεαλτάντ. Η Λάρισα ήταν η πρώτη ομάδα εκτός Ισπανίας για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή που μετά τους Θεσσαλούς μεταγράφηκε στην Ρεάλ Εστελί της Νικαράγουας. Ακολουθώς έπαιξε στην αλβανική Καστριότι, στην ισπανική Τερουέλ, στην Μανάγκουα της Νικαράγουας με τελευταίο “σταθμό” την Μιχαλόβτσε.

“Η εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να αποδεχτεί ο Πάμπλο την προσφορά του Πιερικού” δήλωσε στο FutbolNica άτομο του στενού περιβάλλοντος του παίκτη, αποκαλύπτοντας ότι ο παίκτης προτίμησε την προοπτική του Πιερικού απορρίπτοντας προτάσεις από τις Ντιριαντζέν, Μανάγκουα και Ρεάλ Εστέλι της Νικαράγουας αλλά και από συλλόγους της Ισπανίας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κατερίνη στις 2 ή 3 Ιανουαρίου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Πιερικό. Η άφιξή του έχει καθυστερήσει καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19, χωρίς συμπτώματα.

Δείτε στο βίντεο το γκολ του Γκαγιέχο με την ΑΕΛ, στη νίκη με 2-1 επί της Βέροιας για την 1η αγωνιστική της Super League της σεζόν 2016-2017.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This