Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Πιερικό, που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για τη 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Κατερινιώτες που ταξίδεψαν με δεκαεξάδα στη Θεσσαλία καθώς τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 και οι υπόλοιποι δεν ήταν διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών, άντεξαν και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, ο Πιερικός έφτασε τους 10 βαθμούς σε 10 παιχνίδια ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Η ομάδα της Λάρισας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 65′ όταν ο Λίταινας εκτέλεσε πέναλτι αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γαλάνη. 

Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μπαλογιάννης από τον Ζούρκο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βουρνέλης με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Αϊναλή (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Μπαλογιάννης (81′ Καλούσης), Χατζής, Νούσιος (74′ Ζιάκας), Τιμπουέ.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης, Μπουολί (72′ Μουρατίδης), Εμπουσί, Σουντάρ, Καρανάτσιος (81′ Κριμιτζάς), Γιαλαμίδης, Ζαφειράκης, Ίτσιος (85′ Καγκελίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This