Επιλογή Σελίδας


Ο Πιερικός ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Αριστοτέλη Σκύδρας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας, σε αγώνα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου της Pre League Ανδρών.

Σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με το μυαλό στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, Αριστοτέλης Σκύδρας και Πιερικός αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, προσφέροντάς τους ένα χορταστικό θέαμα διάρκειας 128 λεπτών, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο από την αρχή μέχρι και το τέλος της.

Στο πρώτο σετ ο Πιερικός ξεκίνησε καλύτερα από τον αντίπαλό του, πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους και κατέκτησε το πρώτο σετ με 21-25 σε 25’.

Στο δεύτερο σετ αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Αριστοτέλη Σκύδρας να βρίσκεται σε θέση οδηγού στο σκορ, να φτάνει κοντά στην κατάκτησή του καθώς προηγήθηκε με 21-16, ωστόσο η ομάδα της Κατερίνης άγγιξε την ανατροπή χωρίς όμως επιτυχία με τον γηπεδούχο να ισοφαρίζει σε 1-1 με 29-27 σε 30’.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο στο ξεκίνημά του, με τον Αριστοτέλη Σκύδρας να αποσπάται στο σκορ μετά τα μισά και να κάνει το 2-1 με 25-20 σε 26’.

Στο τέταρτο σετ και πάλι ο γηπεδούχος είχε ένα μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους παίκτες του Κώστα Σαρρή να κάνουν το ντεμαράζ στο φινάλε και να ισοφαρίζουν σε 2-2 με 25-27 σε 27’.

Στο tie break ο Αριστοτέλης Σκύδρας πήρε και πάλι το προβάδισμα, με τον Πιερικό να μη βρίσκει απάντηση αυτήν τη φορά και το γηπεδούχο να φτάνει στην τελική επικράτηση με 15-12 σε 20’.

Πλέον στον Πιερικό αναμένουν την κλήρωση της επόμενης φάσης, όπου θα συμμετάσχουν στον Δ’ όμιλο μαζί με την Κομοτηνή, τον Άρη από τον Β’ όμιλο και τους Πανιώνιο, Πανερυθραϊκό και ΑΟ Αιγιαλέων από τον Α’.

Screenshot_1

Στατιστική ανάλυση: Βασίλης Τσιουπλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This