Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή του στους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο ΓΑΣ Σβορώνου που απέκλεισε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Τόσο η κανονική διάρκεια όσο και η ημίωρη παράταση έληξαν 1-1.

Η αναμέτρηση είχε ως κύρια χαρακτηριστικά τα δυνατά μαρκαρίσματα με τα νεύρα εκατέρωθεν να είναι τεντωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με πολλές κίτρινες κάρτες να “βγαίνουν” από το τσεπάκι του διαιτητή Μέγα.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Κυρτέγου στο 30′ αλλά οι Κεραμιδιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπατζώνη στο 90’+5′, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Το σκορ δεν άλλαξε στο έξτρα ημίωρο και όλα κρίθηκαν στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Εκεί, τη “σφραγίδα” του στην πρόκριση της ομάδας του Γιάννη Κωνσταντινίδη έβαλε ο Παπατολίκας που απέκρουσε το πρώτο και το τελευταίο πέναλτι, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στο σβορωνιώτικο “στρατόπεδο”.

Τα πέναλτι:
Κυπαρίσσης: 1-0
Καλαϊτζίδης Ν.: Απέκρουσε ο Παπατολίκας
Κωτσιόπουλος: 2-0
Καρτσαμπάς Χ.: 2-1
Λαγδάρης: άουτ
Κωτσιαρίδης: 2-2
Καρτσαμπάς Α.: 3-2
Γιαζιτζόγλου: 3-3
Κυρτέγος: 4-3
Σεχολάρι: Απέκρουσε ο Παπατολίκας

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Βρούζο και την Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Καρτσαμπάς Α., Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Βούλγαρης Χ. (62′ Κυπαρίσσης), Τροΐρης (105′ Σαρρής), Δελαβερίδης (77′ Λαγδάρης), Κυρτέγος, Μακράκης (82′ Ζώβληκας).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας (70′ Κωτσιαρίδης), Καρτσαμπάς Χ., Μαργαρίτης (61′ Καλαϊτζίδης Ν.), Κατσαμάγκας (46′ Κατσιαμήτας – 113′ Αλσέλα), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Φωκαΐδης (81′ Μπατζώνης), Καραγκούνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This