Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα που επικράτησε με 4-2 του Εθνικού Κατερίνης, στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου.

Η ομάδα του Ολύμπου έφτασε τους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Νέο Παμβρυακό ενώ ο Εθνικός έμεινε στους 11 βαθμούς και στην 7η θέση, ισοβαθμώντας πλέον με τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με γκολ του Τσακνάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αφατζάνη και έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Στο 22′ ο Τσουρέκας έγινε κάτοχος της μπάλας την οποία δε συγκράτησε ο Αφατζάνης μετά από σουτ των γηπεδούχων και με πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του Αγίου Σπυρίδωνα.

Το 3-0 “έγραψε” ο Τσιούχας στο 34′ με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Στο 58′ ο Κουλιανόπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με πλασέ του Βαρνά στο 65′.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε για τους “σιδηροδρομικούς” ο Στύλος με πλασέ στο 77′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπεκιάρης, Ζαρογιάννης, Τόκας, Περδίκης, Αετός, Κουλιανόπουλος, Τσακνάκης, Μπαμίχας (85′ Αμανατίδης), Τσιούχας, Μπαμπανίκας, Τσουρέκας.

Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Πασκάλι (46′ Κατσαβάκης), Απιδόπουλος (46′ Κουκοδήμος), Γατσιός, Θωμαΐδης, Δελίδης, Καραγκούνης, Στύλος, Βαρνάς, Δεληγιαννίδης, Τσικαδέρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This