Επιλογή Σελίδας

Έναν ακόμη πολύτιμό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Γ’ Εθνική πήρε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Νέα Αρτάκη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου έφτασε τους 13 βαθμούς όσους έχουν επίσης Θησέας Αγριάς, Αμβρυσσέας Διστόμου και ΠΟ Φήκης (6η έως 9η θέση) ενώ οι Ευβοιώτες είναι έναν βαθμό ψηλότερα με 14, όσους έχει και η Ελασσόνα με τις δύο ομάδες να είναι 4η και 5η.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν μέτρια εικόνα με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με σουτ του Χατζηστάμου μέσα από την περιοχή, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Εθνικός “απάντησε” στο 27′ με τον Μαργαρίτη να βγαίνει τετ α τετ με τον Ντουμάνη, όμως το χλιαρό πλασέ του από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 34′ ο Καρτσαμπάς έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τσούπρου από το ύψος του πέναλτι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρόπουλου και αδυναμία του Σταυρίδη να μπλοκάρει.

Στο 37′ ο Παπαδάκης βρήκε με το κεφάλι τον Ζυγκερίδη που βγήκε απέναντι από τον Σταυρίδη, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να μπλοκάρει το κακό τελείωμα του παίκτη της Αρτάκης.

Στο β’ μέρος η ομάδα της Πιερίας ανέβασε την απόδοσή της και είχε την ανωτερότητα, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες με κυριότερες το σουτ του Μαργαρίτη στο 51′ από το ύψος του πέναλτι που μπλόκαρε ο Ντουμάνης και το άστοχο κοντινό σουτ του Κατσιαμήτα στο 83′ που έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από παράλληλη μπαλιά του Κατσαμάγκα.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Παπαδάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψαρίδης με βοηθούς τους Βλατάκη και Μαραθωνίτη της ΕΠΣ Αθηνών.
Εκτός από τις δύο κίτρινες που είδε ο Παπαδάκης στο 64′ και στο 90’+3′ κατί που είχε ως συνέπεια την αποβολή του, κίτρινες κάρτες αντίκρισαν ακόμη οι Τσούπρος (74′) και Κωνσταντίνου (86′) των γηπεδούχων και οι Κόλα (34′) και Ιντζόγλου (66′) του Εθνικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέα Αρτάκη (Άγγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Τσατσαρώνης, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζυγκερίδης (59′ Σταμάτακος), Χατζηστάμου (82′ Κουτρόπουλος), Στασινόπουλος, Μεγάλος, Ζαχαρόπουλος (69′ Κατσαρής).
Στον πάγκο: Ντρέκης, Ρωμιόπουλος, Λέκκας, Αραμπατζής, Αναστόπουλος, Μητακίδης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα (89′ Μπατζώνης), Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Καλαϊτζίδης, Κατσαμάγκας, Ιντζόγλου, Σεχολάρι (90’+2′ Φυτόπουλος), Καραγκούνης, Μαργαρίτης (78′ Κατσιαμήτας).
Στον πάγκο: Νομικός, Αλσέλα, Βαβατσιούλας, Σιμιστήρας, Σιδηρόπουλος, Κωτσιαρίδης.

Με στοιχεία από eviasports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This