Επιλογή Σελίδας

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/12) στο γήπεδο Παλαμά τον Θησέα Αγριάς, σε ματς για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Στο πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο οι “πράσινοι” δεν τα κατάφεραν και παρά τον έλεγχο που είχαν στο ματς έμειναν “άσφαιροι” με το τελικό 0-0 να κάνει πλέον το έργο της παραμονής πανδύσκολο.

Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ο Παλαμιώτικος σύλλογος θα μπορούσε στις τέσσερις – πέντε φορές που επισκέφτηκε την αντίπαλη εστία να πετύχει γκολ, όμως όποια σουτ επιχείρησαν οι επιθετικοί του κατέληξαν σε σώματα αμυντικών του Θησέα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δυο περιπτώσεις. Η πρώτη στο 23′ όταν ο Βαρουξάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο να τον νικά.

Και η δεύτερη ήταν στο 90+2’με επίσης τον Βαρουξάκη να περνά τον Κουτσόπουλο όμως το πλασέ που έκανε έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λιάπης.

Μετά από αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έμεινε στο -8 από την ζώνη παραμονής σε ένα πρωτάθλημα πολύ μικρό που η κάθε απώλεια κοστίζει ακριβά, παρ’ όλα αυτά είναι αναγκασμένη να εξαντλήσει τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για να πετύχει τον στόχο της.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Οικονόμου, Κουρτεσιώτης, Μετούσι (80′ Αναγνώπουλος), Λιάπης, Μπασιάκας, Κοντός, Τσιάτας (46′ Μπαλτάς), Κόκκινος Σ., Βουκομάνοβιτς (70′ Κόκκινος Αλ.), Κατσιγιάννης.

Θησέας Αγριάς (Σπαθής – Αλεξίου): Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκούτης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (88’ Καρατσώλης), Κατσιγιάννης (60’ Λίτσος), Βαρουξάκης, Τσανάκας (75’ Φουρκιώτης).

Πηγή: Καρδίτσα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This