Επιλογή Σελίδας

Τεράστια νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο. Π.Ο Φήκης απέναντι στην Δήμητρα Ευξεινούπολης. Η νίκη ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το γκολ σημείωσε ο Ζέρβας στο 93′ με κοντινό σουτ.

Οι “κόκκινοι” ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, στην προσπάθειά που κάνουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Φήκη, στο ντεμπούτο του Νίκου Μανούρα, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ειδικά από το 30′ και μετά και αφού κατάφερε να αντέξει στην πίεση των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν είχαν φάσεις και τελικά στο φινάλε έφτασαν στον πολύτιμη νίκη, την οποία πανηγύρισαν έξαλλα με τον κόσμο τους.

Το ματς ήταν αρκετά νευρικό. Η Φήκη είχε να αντιμετωπίσει και τις απουσίες παιχτών που παρουσιάστηκαν τελευταία στιγμή.

Η Δήμητρα απείλησε πρώτη όταν στο 10′ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γαλανόπουλου από αδράνεια στην άμυνά μας μετά από κόρνερ.

Στο 44′ ευκαιρία για την Φήκη όταν μετά από κόρνερ ο Κατσαντώνης κέρδισε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε έναν διαρκή επιθετικό μονόλογο.

Με αποκορύφωμα στο 68′ μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για την Φήκη όταν ο Σκόνδρας πλάσαρε άουτ σε μοναδικό τετ α τετ.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 93′ όταν μετά από κόρνερ και αναταραχή στην περιοχή της Δήμητρας πρώτα ο Πολυζόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της την έστειλε στα δίχτυα με κοντινό σουτ ο Ζέρβας. Η νίκη αυτή ήταν κομβική και δίνει στους “κόκκινους” εκτός από τους 3 βαθμούς και τεράστια αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Φήκης ΠΟ: Ντάσκας, Γεωργάκης, Τζέλης, Μωραΐτης, Κατσαντώνης, Πολυζόπουλος, Καλαμαράς, Σκόνδρας, Γκαντιάς, Κοντογεώργος, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Μακρής, Ζέρβας.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Χαρχαλάκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (70’ Ν. Βούλγαρης), Στεφανής, Θωμαΐδης, Βουρδάκης (80’ Μπέικος), Καρράς, Καμπέρης (70’ Σιώβας), Αναστασίου, Διαμαντόπουλος.

Πηγή: Τρίκαλα Score

Pin It on Pinterest

Shares
Share This