Επιλογή Σελίδας

Το ντέρμπι της Βοιωτίας τα είχε όλα και κράτησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε αγωνία τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο της Θήβας! Η ομάδα του ΑΟ Υπάτου πήρε μία τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις με τέρμα του Σταγάκη απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου και κράτησε επαφή με την κορυφή στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου βρίσκεται με ένα βαθμό πίσω από τον Ηρακλή Λάρισας στο κυνήγι της πρώτης θέσης με στόχο την είσοδο στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2!

Στο δια ταύτα, το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από πολλές δυνατές μονομαχίες και αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να λυτρώνονται με κεφαλιά του Σταγάκη στην τελευταία φάση του αγώνα! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με «σφιχτή» αμυντική γραμμή και με αντεπιθέσεις να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Τελικά, η επιμονή των γηπεδούχων, είχε αποτέλεσμα καθώς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπιλίμπασι εκτέλεσε φάουλ και ο Σταγάκης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα Διστόμου, Καπετάνου και με κεφαλιά την έστειλα στα δίχτυα και τους ανθρώπους του ΑΟ Υπάτου στον έβδομο ουρανό!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την εκτέλεση του φάουλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής του Αμβρυσσέα Διστόμου Γιάννης Λύτρας, διότι διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης για τα λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε. Από την άλλη, πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων για το διαιτητή, διότι ακύρωσε ένα τέρμα για επιθετικό φάουλ στο πρώτο μέρος και δεν υπέδειξε πέναλτι σε μία στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος των γηπεδούχων προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, όμως με την παρέμβαση της αστυνομίας το επεισόδιο έληξε άμεσα.

Το φιλμ του αγώνα:

18′ Ο Σπηλιώτης έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε κοντά από το αριστερό δοκάρι του Καπετάνου!

19′ Σέντρα από δεξιά με τον Κάκκο να κάνει την κεφαλιά και να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βουτσελά!

26′ Σε προσπάθεια του Σπηλιώτη εντός της περιοχής ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ και το τέρμα που σημείωσε ο Μπουρούς στη συνέχεια της φάσης ακυρώθηκε

35′ Σέντρα από δεξιά και κεφαλιά του Ταυταρίδη μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Καπετάνος…

40′ Ο Αργυρίου με ωραία προσπάθεια και υπό πίεση έκανε το σουτ από θέση πλάγια δεξιά και ανάγκασε τον Καπετάνο σε εκπληκτική επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ!

56′ Ο Μπουρούς βγήκε στην αντεπίθεση μετά από ωραία μπαλιά, όμως στην προσπάθεια του να μπει στην περιοχή έχασε το κοντρόλ και παράλληλα την ευκαιρία να σουτάρει απέναντι από τον Καπετάνο…

59′ Σέντρα του Γεωργουσόπουλου από αριστερά με τον Κάκκο στο ύψος της μικρής περιοχής και απέναντι από τον Βουτσελά με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

62′ Ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ του Ποτουρίδη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπετάνου!

68′ Σέντρα από δεξιά με τον Ποτουρίδη να πλασάρει άουτ…

70′ Ο Αντωνόπουλος με σουτ προσπάθησε να απειλήσει τον Βουτσελά, όμως ο πορτιέρο του ΑΟ Υπάτου πέταξε την μπάλα σε κόρνερ!

72′ Ο Γεωργουσόπουλος εκτέλεσε το φάουλ λίγα μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα δίπλα από αριστερό δοκάρι του Βουτσελά…

76′ Σε μαρκάρισμα του Σπηλιώτη εντός περιοχής οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι…

90+6′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μπιλίμπασι από αριστέρα και με κεφαλιά ο Σταγάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (81′ Μπιλίμπασι), Βέρτζος, Σταγάκης, Ματίας (68′ Ζέλεφ), Ταυταρίδης, Πέντα, Μπουρούς (59′ Ποτουρίδης), Σπηλιώτης, Ατματσίδης.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Λύτρας): Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Πούλος, Ιωάννου, Γεωργουσόπουλος, Αλμπάνης, Βλάχος, Μαλισσόβας (90′ Μπότσης), Μπαλτής, Κάκκος (73′ Κυπραίος), Δήμου.

Κίτρινες: Βέρτζος, Πέντα, Σπηλιώτης, Σταγάκης – Αλμπάνης, Κάκκος, Καπετάνος

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This