Επιλογή Σελίδας

Δεν πήρε το τρίποντο, αλλά κράτησε το αήττητο ο Ολυμπιακός Β’. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στο Καυταντζόγλειο. Στους 14 βαθμούς οι Πειραιώτες, στους πέντε οι Θεσσαλονικείς.

Στο πρώτο μέρος άργησε ο ρυθμός να ανέβει στο παιχνίδι. Στο 39ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β’ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σουρλή να μην μπορεί να νικήσει τον Πίτκα. Στο 43ο λεπτό η ομάδα του Ιμπαγάσα είχε σημαντική ευκαιρία, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 51′ οι ερυθρόλευκοι είχαν νέο δοκάρι με οριζόντιο δοκάρι του Λιάτσου. Ο Ολυμπιακός είχε τρίτο δοκάρι με τον Κίτσο στο 76ο λεπτό. Στο 77′ οι γηπεδούχοι είχα δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με τον Ενομό. Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας είχε νέα καλή στιγμή, ωστόσο δεν κατάφερε μα σκοράρει. Μέχρι και το τέλος δεν άλλαξε κάτι και σκορ δεν υπήρξε.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πατί, Παπαϊωάννου (62′ Ζαχαράκης), Αμαραντίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ενόμο, Δαλιανόπουλος, Μπαργκάν (93′ Δεινόπαπας).

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης (86′ Τσέλιος), Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ντόη, Λιάτσος (69′ Κωστή), Κίτσος (78′ Σπυριδάκης), Σουρλής, Βοΐλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This