Επιλογή Σελίδας

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Π.Ο. Ελασσόνας κατάφερε να αποτρέψει την ήττα χθες στον Παλαμά κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος-βούρκος, λόγω της λάσπης στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων και ιδιαίτερο των φιλοξενουμένων στην επανάληψη όπου ανέβασαν στροφές και έχασαν ευκαιρίες με τους Γκαμπέτα, Τόλιο, Καραγκούνη και Ματούλα για να nάρουν κάτι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Κατσάρα προηγήθηκαν στο 54′ με τον Αρχοντή, ενώ στο 57′ απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Περτζιόνι (οι άνθρωποι του ΠΟΕ έκαναν λόγο γιο πολύ αυστηρή απόφαση του διαιτητή).

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε μια παίκτη λιγότερο , ο ΠΟΕ ενέτεινε τις προσπάθειες του και τελικό στο 87′ έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με το γκολ του Γκουντρουμnή.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μετούσι, Λιάπης, Αρχοντής, Μπασιάκας, Κοντός, Τσιάτας (88′ Κόκκινος Αλ.), Κόκκινος Σ. (88′ Ματέο), Ζάγκος Ηλ. (64′ Βουκομάνοβιτς), Κατσιγιάννης.

Π.Ο.Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος (70′ Γκουτζουρέλας λ .τ.), Καραμούλας, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (70’ Καραλούλης), Κουκούλης (50’ Ματούλας), Ιγγλέζος (50’ Γκαμπέτας), Γκουντρουμπής, Καραγκούνης (70’ Τόλιος).

Πηγή: elassona884

Pin It on Pinterest

Shares
Share This