Επιλογή Σελίδας

Έναν πολύτιμο βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Στάδιο του Αλμυρού, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 12 βαθμούς και “έπιασε” τον Θησέα Αγριάς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ερχόμενη Κυριακή ο Εθνικός ταξιδεύει στην Εύβοια για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Νέας Αρτάκης που με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ενώ στο β’ μέρος ο Εθνικός είχε την υπεροχή που δεν κατόρθωσε όμως να μετουσιώσει σε γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύο περιπτώσεις οι παίκτες της πιερικής ομάδας έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρχαλάκη αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ (χέρι) και οφσάιντ. Δείτε στο βίντεο με τα highlights του αγώνα, τις επίμαχες φάσεις με τις ακυρώσεις των δυο γκολ στο 00.50 και στο 01.00.

Πέραν των φάσεων αυτών, η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Εθνικό ήταν το σουτ του Κόλα που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαρχαλάκη στο 78′.

Από πλευράς γηπεδούχων, η κυριότερη φάση ήταν ένα σουτ του Μπέικου από πλάγια θέση που έφυγε πάνω από την εστία του Σταυρίδη.

Στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φωκαΐδης (είχε δεί την πρώτη στο 65′) και η ομάδα του Απόστολου Στύλου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κολορίζος με βοηθούς τους Δόδογλου και Γάκο, της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Εκτός από τις κάρτες στον Φωκαΐδη, ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινες κάρτες τους Θεοδωρόπουλο (56′), Καρρά (75′) και Λάμπο (83′) της Δήμητρας και τον Γιαζιτζόγλου (89′) του Εθνικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δήμητρα Ευξεινούπολης (Στέλιος Αρσένος): Χαρχαλάκης, Θεοδωρόπουλος (60′ Κρανάς), Φαράντος (36′ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (71′ Μπέικος), Καρράς, Δημητρίου (60′ Καμπέρης), Βουρδάκης (71′ Σιώβας), Λάμπος, Αναστασίου.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Καλαϊτζίδης Ν. (76′ Κατσιαμήτας), Κατσαμάγκας (90′ Μπατζώνης), Ιντζόγλου, Σεχολάρι (60′ Καραγκούνης), Φωκαΐδης, Μαργαρίτης (90′ Νομικός).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This