Επιλογή Σελίδας

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν του Απόλλωνα Πόντου με ανατροπή 1-3 στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με εκπληκτικό σουτ του Σουντουρά στο 21’ ο Απόλλων Πόντου πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-0). Επτά λεπτά μετά, η ΑΕΛ ισοφάρισε με κεφαλιά του Ογκμποε από σέντρα του Ακούνια. Ο Ογκμποε και πάλι στο 37’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα, για την ανατροπή των «βυσσινί». Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’ έγινε το 1-3 για τους Θεσσαλούς με τον Ακούνια, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Πίτκα.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να φεύγει με το “διπλό” από την Θεσσαλονίκη νικώντας με 1-3 τον Απόλλωνα Πόντου.

  • Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
  • Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Νταβέλας (Μακεδονίας)
  • 4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Σουντουρά, Μπαργκάν (53′ Δαλιανόπουλος), Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Ζαχαράκης (46′ Δεινόπαπας), Αμαραντίδης, Φράγκος (93′ Ξιφιλίνος), Ελλέ.

ΑΕ Λάρισα (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (61′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (68′ Ομάρ, Ηλιάδης, Θεολόγου, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Γλυνός (79′ Ζαχαράκης), Ακούνια (68′ Νικολιάς), Γιάκος (61′ Μπαντιμπανγκά), Όγκμποε.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This