Επιλογή Σελίδας

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από καιρικές συνθήκες όπου η έντονη βροχόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι κυριάρχησαν,  στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. γνώρισε νέα βαριά ήττα με σκορ (0-6) αυτήν την φορά από τον Αλμωπό Αριδαίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής τηςSuper League 2.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει απολύτως καμίας κριτικής αφού οι αθλητές του Α.Ο.Κ., στον γνωστό άχαρο ρόλο τους, υποχρεώθηκαν πολύ φυσιολογικά σε έναν ακόμη παιχνίδι στον πολύ δυσάρεστο ρόλο του «κομπάρσου».

Βέβαια θα πρέπει να υπογραμμιστεί το ότι ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δημιούργησε επιπλέον τόσο στον Α.Ο.Κ. όσο και στην ομάδα της Αριδαίας με αποτέλεσμα η ποιότητα του παιχνιδιού να είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Βέβαια ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τον Αλμωπό Αριδαίας σε ρυθμό ρελαντί, να φτάσει στην πολύ άνετη και ιδιαίτερα εύκολη επικράτηση.

Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι στην επανάληψη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έριξαν τους ρυθμούς τους και κατέβασαν ταχύτητες.

Τα γκολ του Αλμωπού Αριδαίας σημείωσαν οι:67′ Ρίβας σουτ, 26′ Κολλαράς κεφ, 32′ Παρασκευάς σουτ, 39′, 65′ Ρόβας σουτ

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι, Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Ρίβας.

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Βοηθοί: Μινούδης (Πιερίας), Βρούζος (Πιερίας)

Πηγή: Kavalagoal

Pin It on Pinterest

Shares
Share This