Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πιερικός και ΠΑΟΚ Β’, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Το παιχνίδι το οποίο παρακολούυθησαν περίπου 500 θεατές, είχε λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, με σημαντικότερες το δοκάρι του Χατζηστραβού στο 51′ και το σουτ του Σούνταρ στο 66′ που έφυγε δίπλα από την εστία του Ταλιχμανίδη.

Με τον σημερινό βαθμό ο Πιερικός έφτασε τους 8 και βρίσκεται στην 9η θέση του πίνακα μαζί με Λάρισα (5 αγώνες) και Τρίγλια (6 αγώνες). 

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Ο Ζαφειράκης εκμεταλλεύτηκε λάθος υπολογισμό του Ταλιχμανίδη και πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά αυτός παραχώρησε κόρνερ.
3′ Σουτ του Ζαφειράκη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και εν συνεχεία κατέληξε στα χέρια του Ταλιχμανίδη.
13′ Πρώτη επιθετική προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ Β’ με τον Χατζηστραβό να κάνει το γύρισμα από δεξιά, μέσα στην περιοχή και να βρίσκει τον Πανίδη ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.

37′ Σουτ του Γκορντεζιάνι, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
38′ Εκτέλεση κόρνερ του Καλουτσικίδη, ο Χατζηστραβός έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
51′ Δυνατό σουτ του Χατζηστραβού έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη μεγαλύτερη στιγμή έως τώρα στον αγώνα.
58′ Πάσα του Σαλαμούρα στον Γκορντεζιάνι ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Γαλάνη αλλά η προβολή του πέρασε άουτ.
61′ Σουτ του Πανίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

66′ Μακρινό σουτ του Σούνταρ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Ταλιχμανίδη.
82′ Σέντρα του Φασίδη από αριστερά, ο Τζίμας δε μπόρεσε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι με τη μπάλα να περνάει άουτ.
89′ Μακρινό δυνατό συρτό σουτ του Ίτσιου, μπλόκαρε ο Ταλιχμανίδης.
90’+3′ Διαμαρτυρίες του Πιερικού για πέναλτι σε ανατροπή του Τοπαλίδη. Η Τσιοφλίκη τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Πιερικού για “θέατρο”. Κίτρινη κάρτα και στον Νίκο Θεοδοσιάδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Τσιοφλίκη (Λάρισας) με βοηθούς τους Νίκζα (Λάρισας) και Φαλτάκα (Γρεβενών) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας (Τρικάλων).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Παντελιάδης (24′), Κριμιτζάς (56′), Μηλιώτης (71′) και Τοπαλίδης (90’+3′) του Πιερικού και οι Πανίδης (16′), Παναγιώτου (79′), Φασίδης (85′) και Χατζηστραβός (90’+1′) του ΠΑΟΚ Β’.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουολί (64′ Μουρατίδης), Εμπουσί, Σούνταρ, Καρανάτσιος (64′ Ίτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς (70′ λ.τ. Μαυρίδης).
Στον πάγκο: Τζήμας, Πέλκας, Καγκελίδης, Μητακίδης, Γιαλαμίδης, Ζούρκος.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραγκαό, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος (80′ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (71′ Τζίμας), Πανίδης (62′ Κουλούρης).
Στον πάγκο: Μπουργάνης, Μανωλιούδης, Σπυρίδης, Μελετίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This