Επιλογή Σελίδας

Ούτε η Ακαδημία Πλαταμώνα μπόρεσε να ανακόψει τη φετινή ξέφρενη πορεία του ΓΑΣ Σβορώνου, με τους Σβορωνιώτες να επικρατούν με το ευρύ 5-0 στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη διατήρησε το απόλυτο με 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση σε 8 βαθμούς, με 33 έναντι 25 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, κατακτώντας τον άτυπο τίτλου του “πρωταθλητή χειμώνα”.

Η ομάδα της Νότιας Πιερίας έμεινε στους 16 βαθμούς και υποχώρησε στην 8η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με κεφαλιά του Ν. Βούλγαρη.

Στο 42′ ο Δελαβερίδης εκμεταλλεύτηκε παράλληλη κεφαλιά – πάσα του Καρτσαμπά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου και σχεδόν πάνω στη γραμμή προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Το 3-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη στο 51′.

Στο 63′ ο Κυρτέγος “έγραψε” το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 70′ ο Χ. Βούλγαρης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΓΑΣ Σβορώνου: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος (65’ Τριανταφύλλου), Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος (73’ Γκαράτζιας), Καρτσαμπάς (79’ Στεφανίδης), Τροΐρης, Δελαβερίδης (73’ Σαρρής), Κυρτέγος, Βούλγαρης Χ..

 

Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης, Αρζάνας, Καλαμπάκας, Μπατζέλας, Ρακίπι, Bullari (70’ Λιάγκας), Θεοδοσιάδης, Ταντής (75’ Σιώκας), Κατσαρός, Ταφραλής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This