Επιλογή Σελίδας

Δίκαιη και επιβλητική νίκη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο της Θήβας ο ΑΟ Υπάτου με 3-0 απέναντι στον αξιόμαχο Θησέα Αγριάς. Το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου «σκαρφάλωσε» στη 2η θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ηρακλή Λάρισας που είναι πρωτοπόρος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 33′ της αναμέτρησης άπαντες καρδιοχτύπησαν, καθώς σε μία ανύποπτη φάση ο 36χρονος τερματοφύλακας του Θησέα Αγριάς Αργύρης Κουτσιρίμπας στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο (μετά από διακοπή του ματς για οκτώ λεπτά) και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας, διότι είχε ίλιγγο. Μετά από τρεις ώρες και τις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο ο έμπειρος τερματοφύλακας και ανέβηκε στο πούλμαν της ομάδας για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Από κει και πέρα, μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Δημήτρης Μπουρούς που σημείωσε δύο τέρματα, ωστόσο η γενικότερη εικόνα της ομάδας του ΑΟ Υπάτου ήταν άκρως θετική και γι’ αυτό ήρθε η κατάκτηση των τριών βαθμών μετά από δύο συνεχόμενες αγωνιστικές (ήττα με ΠΟ Φήκης και ισοπαλία με ΠΟ Ελασσόνας) που έμεινε μακριά από τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:

15′ Σέντρα σουτ συρτή από τον Αργυρίου, αλλά κανένας δεν παρεμβαίνει από τη μεριά του ΑΟ Υπάτου να την σπρώξει στα δίχτυα της εστίας του Κουτσιρίμπα!

18′ ΓΚΟΛ! Κοντινό σουτ του Μπουρού μέσα από τη μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει την τελική γραμμή μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού, παρότι προσπάθησαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Θησέα Αγριάς!

20′ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπουρού μέσα στην περιοχή…

27′ Επικίνδυνη σέντρα του Αργυρίου από δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ…

33′ Σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκε ο Κουτσιρίμπας και υπήρξε διακοπή για οκτώ λεπτά, με τον πορτιέρο να αποχωρεί με φορείο και να γίνεται αλλαγή… Μάλιστα στο ημίχρονο με ασθενοφόρο ο τερματοφυλακας του Θησέα Αγριάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας

51′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Πέντα και 2-0!

55′ Ο Ταυταρίδης με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ…58′ Άστοχο σουτ του Ταυταρίδη δεν ανησυχεί ο Κοντοστάθης…

60′ Σουτ του Αργυρίου εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ!

63′ ΓΚΟΛ! 3-0 για τον ΑΟ Υπάτου με τον Μπουρούς με σουτ μέσα από την περιοχή και κλειδώνει η νίκη για τους γηπεδούχους!

Κίτρινες: Αργυρίου, Ποτουρίδης – Ιακωβίδης

ΑΟ Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου (66′ Λεονάρντο), Σταγάκης, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Ματίας, Σπηλιώτης (70′ Τζαβάρας), Πέντα (66′ Ζέλεφ), Ποτουρίδης (61′ Ατματσίδης), Ταυταρίδης (70′ Μπιλίμπασι), Μπουρούς.

Θησέας Αγριάς (Χρήστος Σπάθης – Γιώργος Αλεξίου): Κουτσιρίμπας (41′ λ.τ Κοντοστάθης), Ιακωβίδης, Κουκούτης, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Λίτσος, Δημουλάς, Βαρουξάκης, Κοτζαθανάσης, Κατσίγιαννης.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This