Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Γιώτα

Η Ν. Αρτάκη γνώρισε τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης με 1-0. Δεν έφταναν οι σημαντικές απουσίες για τη Ν. Αρτάκη των Ζυγκερίδη, Εσκουρέντο και του ανέτοιμου Χατζηστάμου, αλλά και τη πρόσφατη αποχώρηση του Αρκούδα, ήρθε και ένα γκολ δώρο στο 1ο λεπτό που όπως αποδείχθηκε η ομάδα της Εύβοιας δεν κατάφερε να διαχειριστεί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους Ευβοιώτες. Πριν καν συμπληρωθεί 1 λεπτό τραγική ολιγωρία στην άμυνα ο Λάμπος επωφελήθηκε κει με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Ντουμάνη στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν πίσω από τη σέντρα. Οι παίκτες της Ν. Αρτάκης χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να συνέλθουν από το σοκ, αλλά στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους κερδίζοντας πολλά κόρνερ τα οποία πέρασαν αναξιοποίητα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση δημιουργήθηκε στο 24 με τον Παπαδάκη να φεύγει σαν βέλος προς την αντίπαλη περιοχή και με προσποίηση να αδειάζει δυο αντιπάλους, αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Στεφανή, ο διαιτητής Αλαφογιάννης δεν υπέδειξε παράβαση

Στο 30 μετά από πομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας το απευθείας σουτ του Παπαδάκη έφυγε άουτ

Στο β΄ μέρος οι “ερυθροκίτρινοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά θέλοντας να φτάσουν γρήγορα στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο 20 δευτερόλεπτο ωραία μπαλιά του Παπαδάκη, ο Σταματάκος φάτσα με το τέρμα δεν τελείωσε τη φάση μόνος του, πάσαρε στον Μεγάλο που υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Στο 51΄εκτέλεση φαουλ του Ντελέκου στο δεύτερο δοκάρι, πάσα του Τσούπρου με το κεφάλι, ο Μεγάλος κόπηκε τελευταία στιγμή και μισό λεπτά αργότερα το σουτ του Κωνσταντίνου από πλάγια θέση πέρασε πάνω από την εστία.

Η μαζική άμυνα από τους παίκτες της Δήμητρας είχε αποτέλεσμα με τον ΑΟΝΑ να μοιάζει βραχυκυκλωμένος.

Στο 79΄ μπαλιά του Μπέικου στον Σιώβα που βρέθηκε απέναντι από τον Ντουμάνη , ο γκολκίπερ του ΑΟΝΑ με σωτήρια επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Μεγάλος στο 83΄μέσα στη περιοχή βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Γαλανόπουλου και σε αυτή τη περίπτωση ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Τελευταία φάση του αγώνα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εκτέλεση φαουλ του Ντελέκου η κεφαλιά του προωθημένου Ντουμάνη κατέληξε στην αγκαλιά του Σταυράκη.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Α. Διγκόζηςς) :Ντουμάνης, Στασινόπουλος. Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Τσούπρος, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος (59΄ Χατζηστάμου), Μεγάλος, Σταματάκος (78΄ Κουτρόπουλος)

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Σ. Αρσένος ): Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (87΄ Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, (84΄Θωμαίδης), Βουρδάκης (46΄ Κρανάς) , Καρράς, Λάμπος (62΄Μπέικος),, Αναστασίου Δημητρίου (62΄ Σιώβας)

Πηγή: Star Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This