Επιλογή Σελίδας

Ο Ολυμπιακός Β’ σημείωσε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 επικρατώντας με σκορ 2-1 του Πανσερραϊκού στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ άγγιξε το 1-0 με τον Καρουσάκη αρχικά να αποκρούει με τα πόδια την προβολή του Βοΐλη και στη συνέχεια τον Ζέρη να διώχνει σωτήρια προ του Κίτσου, ο οποίος ετοιμαζόταν να προωθήσει την μπάλα στην κενή εστία. Τη σκυτάλη στις ευκαιρίες πήρε ο Μαρίνος. Ο Έλληνας άσος στο 9΄ και στο 11’ είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά απέτυχε να βρει στόχο.

Τον «Γόρδιο Δεσμό» έλυσε ο Κωστή με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Ο Σουρλής ανατράπηκε στην περιοχή και ο Κύπριος μέσος μετέτρεψε την παράβαση σε γκολ από την άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι μόνο μία φορά πάτησαν με αξιώσεις στην περιοχή του Στουρνάρα, ήταν η φάση του 45’ όπου ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» μπλόκαρε εύκολα το πλασέ του Παπαβασιλείο.

Ο Πανσερραϊκός στη δεύτερή του ευκαιρία στο ματς κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Συγκεκριμένα, ο Μαρτσιόνι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Στουρνάρα. Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μαρίνος προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει, με τη «στρογγυλή θεά» να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

Η επιμονή του Βοΐλη ανταμείφθηκε στο 52’, καθώς με την πίεση που άσκησε ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ στο λάθος και αφού έκλεψε μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας έτσι εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο δεν έχασε στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή (75′ Λιάτσος) και Σουρλής.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός, Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57′ λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57′ Κόντσι) και Παπαβασιλείου (70′ Έππας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This