Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη νίκη ουσίας και ψυχολογίας πέτυχε ο Πιερικός στον Βόλο, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού, για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ του Ζαφειράκη στο 14′ μετά από εκτέλεση πλαγίου του Παντελιάδη. Χρειάστηκε να περάσουν τριάντα χρόνια και δεκατρείς ανεπιτυχείς προσπάθειες για να μπορέσει ο Πιερικός να φύγει με τη νίκη από την έδρα των Βολιωτών, μια νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να ατενίζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλέον, ο Πιερικός έχει 7 βαθμούς, όσους έχουν Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ και Λάρισα ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στους 5 βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα (με πληροφορίες από goalpost.gr)
3′ Ο Μπουολί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
7′ Μετά από σέντρα του Να’α ο Σιαφά έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
12′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάτροβιτς, ο Παπακώστας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γαλάνη.
14′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Παντελιάδης εκτέλεση πλάγιο βρίσκοντας τον Ζαφειράκη ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τον Πιερικό.
17′ Ατομική ενέργεια του Ζαφειράκη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
23 Ο Σιαφά βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Γαλάνης έπεσε και παραχώρησε κόρνερ.

49′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από πλευράς γηπεδούχων, ο Γαλάνης μπλόκαρε σουτ παίκτη των “ερυθρόλευκων”,
57′ Ο Βερνάρδος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
61′ Σουτ του Βερνάρδου, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γαλάνης.
70′ Σουτ του Κουντουριώτη, μπλόκαρε εύκολα ο Γαλάνης.
72′ Μετά τη σέντρα του Φιλίποβιτς από δεξιά ο Σιαφά έκανε το κοντινό πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
79′ Σουτ του Να’α, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να προβληματιστεί ο Γαλάνης.
81′ Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου όταν ο Σιαφά τροφοδότησε τον Μπάτροβιτς αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση βολής.
90’+1′ Σουτ του Μπάτροβιτς, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Πιερικού και απομακρύνθηκε.
90’+6′ Μεγάλη ευκαιρία του Πιερικού για να “τελειώσει” το παιχνίδι με τον Κριμιτζά να κάνει το σουτ και τον Ξενοδόχοβ να κρατάει το 0-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Φαλτάκα (Γρεβενών) και Δημόπουλος (Φλώρινας). 4ος διαιτητής ήταν ο Τσοπουλίδης (Ξάνθης).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Βερνάρδος (42′), Μπάτροβιτς (59′), Κιτόκο (62′) του Ολυμπιακού Βόλου και οι Τοπαλίδης (15′) και Μπουολί (42′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Μανού Καγιέχα): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Σιαφά, Σκοπελίτης (83′ Κατσούκης), Κιτόκο, Κουντουριώτης (73′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπάτροβιτς, Βερνάρδος (76′ Ξύδας).
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Εμπουσί, Καρανάτσιος (75′ Καρβούνης), Μπουόλι (75′ Κριμιτζάς), Σουντάρ, Ζαφειράκης (90’+ 3′ Παπουτζίδης), Χαντζάρας (30′ λ.τ. Ίτσιος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This