Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε μία μεγάλη εντός έδρας νίκη, την Κυριακή (28/11) κόντρα στη Φήκη Τρικάλων με το ευρύ σκορ 4-1.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου να παίρνουν μία δίκαιη νίκη που τους φέρνει στην πρώτη θέση.

Τρία γκολ από το Αλεξίου και ένα από τον Ναρίνογλου! Μείωσαν με τον Σκόνδρα οι φιλοξενούμενοι στο 73’.

Οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, είχαν πάθος αλλά και αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη η Φήκη αν και διαθέτει μία καλή ομάδα στο συγκεκριμένο ματς δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο και έτσι φυσιολογικά ήρθε η ήττα για την ομάδα των Τρικάλων.

Στο 3’ ο Βαγενάς έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ, μπλόκαρε ο κίπερ της Φήκης.

Στο 6’ ο Γεωργάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, δεν πρόλαβε ο Ιωάννου από πλεονεκτική θέση, την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Κούλπας.

Στο 13’ μακρινό σουτ του Ναρίνογλου, στα χέρια του Ντάσκα. Στο επόμενο λεπτό ο Αλεξίου έκανε ένα καλό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 19’ τρομερή ενέργεια του Ναρίνογλου από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Αλεξίου που έκανε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή για το 1-0.

Στο 33’ ο Παπαγεωργίου έκανε το μακρινό σουτ, σε κόρνερ έδιωξε ο κίπερ.

Στο 39’ ο Αλεξίου βρέθηκε στην αντεπίθεση, έδωσε πάσα ακριβείας στον Ναρίνογλου και αυτός με ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0. Στο 55’ σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά, κεφαλιά ο Αλεξίου για το 3-0.

Στο 66’ χέρι ο Τζέλης για τη Φήκη, ο Αλεξίου εκτέλεσε το πέναλτι για το 4-0 και στο 73’ ο έμπειρος Σκόνδρας έκανε ένα δυνατό μακρινό σουτ για το τελικό 4-1.

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης, Μαυρογιώργης, Κυριακού.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (58’ λ.τ. Κουτσούκης), Κούλπας, Τάρτας, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (74’ Γαργάλας), Μπάμης (67’ Χριστίδης), Αλεξίου (67’ Σταμάτης), Ζαφειρίου (74’ Αναδολού), Βαγενάς.

Φήκης ΠΟ (Τάκης Ρούσσας – Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας (70’ Κοντογιώργος), Τζέλης (81’ Μπακάλης), Κατσαντώνης, Δρόσος, Καλαμάρας, Γεωργάκης (70’ Μαργαρίτης), Σκόνδρας, Ιωάννου, Πολυζόπουλος (63’ Μακρής), Μπέτσας (81’ Μπονέμης).

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This