Επιλογή Σελίδας

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΟΕ και ΑΟ Υπάτου στην Ελασσόνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), καθώς σε αρκετές περιπτώσεις εκνεύρισε με τις αποφάσεις του.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟ Υπάτου είχε την υπεροχή και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Γούπου. Μάλιστα σε μία από αυτές ευτύχησε να προηγηθεί με πολύ ωραίο σουτ του Σπηλιώτη στο 43′! Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν με τη βοήθεια της τύχης να ισοφαρίσουν στο 64′, όταν ο Μούξιος έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και αφού ξεγέλασε τον Βουτσελά κατέληξε στο βάθος της εστίας του! Στο 73′ ο ΑΟ Υπάτου σημείωσε τέρμα μετά από κεφαλιά του Μπουρού, όμως ο α’ βοηθός της αναμέτρησης κ. Δόσκορης (Φθιώτιδας) υπέδειξε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων σε θέση οφσάιντ.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν άφησε ικανοποιημένη καμία πλευρά, με τους γηπεδούχους να έχουν απώλεια δύο βαθμών μέσα στην έδρα τους και τους φιλοξενούμενους για δεύτερη αγωνιστική να μένουν μακριά από τη νίκη (μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΟ Φήκης την προηγούμενη αγωνιστική).

Το φιλμ του αγώνα:

4′ Υπό πίεση και εντός μικρής περιοχής ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου!

35′ Ο Σπηλιώτης μέσα στην περιοχή καθυστέρησε και από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να κάνει το σουτ αφού τον ανέκοψαν οι αμυντικοί του ΠΟΕ…

37′ Δοκάρι! Τρομερό σουτ εκτός περιοχής από τον Ατματσίδη και η μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Γούπου!

40′ Ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Σπηλιώτη, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γούπου!

43′ ΓΚΟΛ! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ατματσίδη, οι αμυντικοί έδιωξαν προσωρινά και ο Σπηλιώτης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Υπάτου!

44′ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Σπηλιώτη, μπλόκαρε σταθερά ο Γούπος…

46′ Γύρισμα του Αργυρίου στον Βουτσελά, ο οποίος δεν υπολογίζει σωστά στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα και την στέλνει στον Καραγκούνη, όμως με αυτοθυσία ο πορτιέρο του ΑΟ Υπάτου πέφτει στα πόδια του και απομακρύνει την μπάλα!

51′ Εκτέλεση φάουλ του Ματούλα, ο Βουτσελάς μπλόκαρε θεαματικά την μπάλα!

64′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Μουξιός με την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία ξεγελώντας τον Βουτσελά και το 1-1 για τον ΠΟΕ!

73′ Μετά από σέντρα που έγινε από αριστέρα ο Μπουρούς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Δόσκορη (Φθιώτιδας).

78′ Εκτέλεση φάουλ του Μπουρούς μπλόκαρε άνετα ο Γούπος!

Κίτρινες: Γκαμπέτας, Μούξιος, Περγκιόνι, Μπούλτσιας, Κουκούλης – Βέρτζος, Πέντα

Ελασσόνα (Β. Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Φουρκιώτης, Περτζιόνι, Αρσένης, Γκαμπέτας, Μουστάκας, Μούξιος, Ματούλας, Καραγκούνης.

ΑΟ Υπάτου (Γ. Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Σταγάκης, Ματίας, Πέντα (84′ Μπιλίμπασι), Ταυταρίδης (69′ Μπουρούς), Σπηλιώτης, Ποτουρίδης, Ατματσίδης.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This