Επιλογή Σελίδας

Παρότι δέχθηκε πρώτη γκολ στο ημίωρο του αγώνα η Αναγέννηση Σβορώνου έκανε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πανηγύρισε την νίκη απέναντι στον Ταύρο Ελάφου με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣ Πιερίας.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Ταύρο που έμεινε χαμηλά στην κατάταξη με 6 πόντους.

Φάσεις και τα γκολ

Μόλις στο 2′ ψηλοκρεμαστό σουτ πλασέ του Νέτσικα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιλίκωφ και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 12′ σουτ του Πασχόπουλου από καλή θέση, η μπάλα βρήκε την ρίζα του δεξιού δοκαριού του Αδάμου και κατέληξε άουτ.

Στο 30′ γέμισμα του Κ. Τσαταλμπά από θέση δεξιά, αποδέκτης της μπάλας γίνεται ο Πασχόπουλος ο οποίος έδωσε παράλληλα την ασίστ στον αμαρκάριστο Χαϊλαζίδη και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ σκόραρε για τον Ταύρο 0-1.

Στο 38′ ο νεαρός Μακρής μετά την ατομική του προσπάθεια και το διαγώνιο σουτ πλασέ που επιχείρησε από θέση αριστερά ισοφάρισε για την Αναγέννηση σε 1-1.

Στο 44′ ο Γκανάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό του Ταύρου, με τον Β. Λαμογιάννη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να δίνει το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του με 2-1.

Στο β’ ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και απλά οι γηπεδούχοι εδραίωσαν τη νίκη τους σημειώνοντας ακόμη ένα τέρμα.

Στο 64′ σε κάθετη πάσα του Πασχόπουλου, ο Χαϊλαζίδης από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Αδάμου ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια στο πλασέ που επιχείρησε ο αντίπαλός του.

Στο 79′ ο Στεφανίδης με πλασέ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κώστας Βρούζος με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Σκαμπαρδώνη και Κώστα Λυκόπουλο.

Αναγέννηση Σβορώνου (Γιώργος Μπεκιάρης): Αδάμου, Β. Λαμογιάννης, Ναβροζίδης (85′ Δημόπουλος), Λυκίδης, Αμπατζίδης, Σύρπης, Μακρής (85′ Βούλγαρης), Κραγιόπουλος (55′ Ι. Σκαμπαρδώνης), Νέτσικας (71′ Στεφανίδης), Γκανάς, Στερμούγκου (85′ Σαρρής).

Ταύρος Ελάφου (Ζαχαρίας Γκούτζας): Τσιλίκωφ, Λαζαρίδης, Ν. Τσαταλμπάς, Μπομπόλης, Τσιαουσίδης, Χ. Τσαπράνης, Ορφανίδης (63′ Μουσταφά – 83′ λ.τ. Μποζίδης), Κ. Τσαταλμπάς, Τριγωντζής, Πασχόπουλος, Χαϊλαζίδης (76′ Μητσιόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This