Επιλογή Σελίδας

Βαρία εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Νίκη Βόλου γνώρισε ο Πιερικός, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Τα γκολ για τους Βολιώτες πέτυχαν οι Λούκας Γκαρσία στο 33′, Παναγιωτίδης στο 68′ και Βλαχομήτρος στο 72′. Ο Πιερικός από το 8′ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Γιαλαμίδη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από LIVE του katerinisport.gr

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Αποβολή του Γιαλαμίδη για ανατροπή του Ροχάνο λίγο έξω από την περιοχή.
10′ Εκτέλεση φάουλ του Λόπεζ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και έφυγε κόρνερ.
19′ Σουτ του Πάνου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
24′ Σουτ του Μιράντα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γαλάνης.
25′ Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Ροχάνο από το σημείο του πέναλτι “έπιασε αέρα” με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να σουτάρει και η μπάλα απομακρύνθηκε.
27′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ της Νίκης από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Τσουκαλά που έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε πάνω από την εστία του Γαλάνη.
28′ Συρτή σέντρα του Βλαχομήτρου από αριστερά αλλά ο Ροχάνο δε μπόρεσε με προβολή να βρει τη μπάλα.
33′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Γαλάνη και έκανε το 0-1.
35′ Μετά από σέντρα του Χαντζάρα, ο Μηλιώτης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
38′ Μετά από σέντρα του Τζοβάρα στην καρδιά της άμυνας, ο Γρομητσάρης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γαλάνης μπλόκαρε.
39′ Μετά από σέντρα του Γκαρσία στο δεύτερο δοκάρι, ο Βλαχομήτρος έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

47′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πιερικό με τον Ζαφειράκη να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Μπάγιτς.
57′ Σουτ του Ζαφειράκη, η μπάλα έφυγε άουτ.
64′ Σουτ Μηλιώτη μέσα από την περιοχή, έκοψαν σε κόρνερ οι αμυντικοί.
65′ Μεγάλη φάση για τον Πιερικό με την κεφαλιά του Καρβούνη να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Νίκης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφειράκη.
67′ ΓΚΟΛ! 0-2: Γκολ για τη Νίκη Βόλου. Ο Τζοβάρας έκανε συρτή σέντρα μέσα από την περιοχή από δεξιά και ο Παναγιωτίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.
71′ ΓΚΟΛ! 0-3: 0-3 για τη Νίκη Βόλου με συρτό σουτ του Βλαχομήτρου, σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους.
75′ Ο Γαλάνης μπλόκαρε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Μιράντα.
85′ Ο Μπουολί βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή της Νίκης από μαρκάρισμα αντιπάλου, όμως ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Μαλανδρή (ΕΠΣ Χαλκιδκής) και Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας). 4ος διαιτητής ήταν ο Τσιμεντερίδης (ΕΠΣ Κοζάνης).

Εκτός από την κόκκινη κάρτα στον Γιαλαμίδη, τιμωρήθηκαν ακόμη με κίτρινη κάρτα ο Εμπουσί (16′) του Πιερικού και οι Πάνος (40′), Γκαρσία (69′) και Κυριακίδής (76′) της Νίκης Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης (72′ Τοπαλίδης), Καγκελίδης (82′ Παπουτζίδης), Καρβούνης, Παντελιάδης, Εμπουσί, Σουντάρ, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (61′ Κριμιτζάς), Ζαφειράκης (82′ Καρανάτσιος), Χαντζάρας (61′ Μπουολί).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (59′ Παναγιωτίδης), Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (79′ Τσιμπούκας), Τσουκαλάς (79′ Μέτσε), Βλαχομήτρος (72′ Βασιλείου), Μιράντα, Γκαρσία (72′ Κάσσος), Ροχάνο.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This