Επιλογή Σελίδας

Την έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Ατρόμητος Κατερίνης επικρατώντας της ΑΕ Καρίτσας με 3-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Βροντούς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ “γύρισε” το παιχνίδι και χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο επέστρεψε στα “τρίποντα” μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από ΓΑΣ Σβορώνου και Βατανιακό.

Έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε τους 18 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας ενώ οι Καριτσιώτες παρέμειναν στη 12η θέση μαζί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τις δύο ομάδες να έχουν από 4 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ουραγό ΑΕ Περίστασης.

Η ομάδα της Καρίτσας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χασιώτη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το 49′ οπότε και ο Σταλίκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Μυλαύλακου.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το γκολ όταν ο Καραγκιοζίδης δέχτηκε κάθετη πάσα αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε άουτ.

Στο 80′ ο Καραγκιοζίδης “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Χρυσόπουλο κι αυτός δε δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στον Ατρόμητο, σημειώνοντας το 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 84′ ο Περγκεγκάι μετά από παράλληλο “σπάσιμο” της μπάλας από τον Στραβογιάννη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μηνούδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Σεμιτσίδης, Γουλαντάς, Φακίτσας, Χασιώτης, Μπέης, Σάμπα, Κοσμίδης (85′ Βελιτσιάνος), Παπαστεργίου (66′ Σιαμπάνης), Μητράκας Ν., Μητράκας Θ. (83′ Παπαϊωάννου).

Ατρόμητος Κατερίνης: Βασιλειάδης, Σατσίδης, Σταλίκας, Μπαλαμπάνης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτίδης, Περγκεγκάι (84′ Κοκτσίδης), Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης, Χαλκίδης (46′ Καραγκιοζίδης), Μεντόλι (79′ Σέου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This