Επιλογή Σελίδας

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Βατανιακός συνέτριψε με 6-1 της ουραγό ΑΕ Περίστασης και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έπειτα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 17 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα προσπερνώντας 25η Μαρτίου και Αναγέννηση Κολινδρού και είναι στο -1 από τον 4ο Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 3 βαθμούς και παραμένουν τελευταίοι.

Το σκορ στο γήπεδο του Βατάν άνοιξε ο Κλιάνης στο 13′, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Περίστασης.

Η “απάντηση” των Βατανιωτών ήταν άμεση και ο Κατσάρας στο 16′ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Βατανιακός γύρισε γρήγορα το παιχνίδι, με τον Λιόλιο να πετυχαίνει το 2-1 στο 22′, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Κατσάρας πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του, κάνοντας το 3-1.

Τη “σκυτάλη” στο σκοράρισμα πήρε ο Μιχαηλίδης που διαμόρφωσε το 4-1 στο 68′

Στο 79′ ο Κατσάρας σημείωσε χατ τρικ, “γράφοντας” το 5-1.

Το τελικό 6-1 έγινε από τον Μπενίσκο στο 85′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Αδαμόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης, Δερμίσης (59′ Λάιος), Κολαξίδης, Λιόλιος (61′ Δράντζιος), Νταμπαλάκης (62′ Τσικαδέρης), Μιχαηλίδης, Λαζαρίδης, Κατσάρας (72′ Μπενίσκος), Παλαιολόγου, Μυστρίδης.

ΑΕ Περίστασης (Ν. Οικονόμου): Μιχαήλος, Μιχαηλίδης (58′ Μπιζιώτας), Κωνσταντινίδης, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Σταυρίδης, Κλιάνης (69′ Βαρβαρέζος), Μαρωνίτης, Κάλτσο (75′ Κατιμερτζής), Χατζηαργυρίου, Κουτσουμπέας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This