Επιλογή Σελίδας

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και στο -6 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου παρέμεινε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που έκαμψε την αντίσταση του Άρη Κοκκινοπλιτών, επικρατώντας με 3-1, για την 9η αγωνιστική στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”.

Οι Πόντιοι έφτασαν τους 21 βαθμούς ενώ ο Άρης έμεινε στους 5 βαθμούς και παραμένει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ όταν ο Κατσούλης έκανε το πλασέ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο Μιχαηλίδης πήρε το ριμπάουντ και από το ύψος του πέναλτι με σουτ έκανε το 1-0.

Νωρίτερα, ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει αλλά το πλασέ του Χρυσόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το 1-0 η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα έχασε σημαντική ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματά του αλλά ο Κατσούλης από αριστερά πλάσαρε άουτ ενώ θα μπορούσε να επιλέξει να “σπάσει” στον αφύλακτο Κουσουρή.

Το 2-0 έγινε τελικά στο 59′ όταν ο Κουσουρής εκμεταλλεύτηκε σέντρα από δεξιά και με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία Τσιλεγκερίδη.

Στο 69′ ο Μιχαηλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας σε φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη, στόπαρε και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0 για την ΠΑΕ Ποντίων, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπαλαούρας στο 73′ νικώντας σε τετ α τετ τον Μελικιάν με ψύχραιμο πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων κατερίνης (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Κυλώνης, Κουλουκουριώτης, Ίτσιος (76′ Τουλίκας), Παππάς, Παντζιάλας, Κατσιούλης, Σιδηρόπουλος, Μότσιας (76′ Μάλα), Κουσουρής, Μιχαηλίδης (88′ Χρυσός).

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Τσιλεγκερίδης, Μπαλαούρας, Μπιτσάνης, Δημητριάδης, Σκαμπαρδώνη, Γεμενετζίδης, Μάρκου (46′ Γιώτσας), Παπαγιαννόπουλος Α. (63′ Δήμος), Σαββίδης, Ευαγγελόπουλος, Χρυσόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This