Επιλογή Σελίδας

Ούτε η Αναγέννηση Κολινδρού στάθηκε ικανή να ανακόψει την εκπληκτική πορεία του ΓΑΣ Σβορώνου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τους πρωτοπόρους να επικρατούν 2-0 των “τσακαλιών” στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και να διατηρούν το απόλυτο.

Ο ΓΑΣ έμεινε στο +6 από την δεύτερη ΠΑΕ Ποντίων με 27 έναντι 21 βαθμών ενώ οι Κολινδρινοί υποχώρησαν στη βαθμολογία, μένοντας στους 15 βαθμούς όσους έχει πλέον και η 25η Μαρτίου, με τις δύο ομάδες να είναι στην 6η θέση.

Η ομάδα του Σβορώνου είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή απέναντι στο “συγκρότημα” του Ηλία Μποταΐτη που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του “Λάζαρος Ξανθόπουλος” με πρωταρχικό στόχο να μη δεχτεί γκολ. Ωστόσο, ο Κυρτέγος ήταν αυτός που “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα, “γράφοντας” το 1-0 με ατομική ενέργεια και πλασέ στο 18′.

Νωρίτερα, ο ίδιος παίκτης είχε δει το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι του Τόλιου.

Μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να ρισκάρουν όμως η αποβολή του Β. Καμπερίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 33′ (είχε δει την πρώτη στο 20′) έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Κολινδρού.

Κάθε υπόνοια για τον νικητή του αγώνα τελείωσε στο 41′ οπότε ο Κυρτέγος εκτέλεσε φάουλ πασάροντας δίπλα στον Κωτσιόπουλο ο οποίος με συρτό σουτ μέσα από ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τόλιου, κάνοντας το 2-0.

Στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη κατέβασαν ταχύτητα και το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Γερμανό και Σεσέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνος (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Βούλγαρης Χ. (87′ Γκαράτζιας), Τροΐρης, Δελαβερίδης (70′ Μακράκης), Κυρτέγος, Σαρρής (78′ Καρτσαμπάς).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Λαδάς, Γκουδάρας (81′ Παυλίδης), Γούτσιος, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Πατατούκας (56′ Μπάτσιος), Πρασσάς (85′ Τσιάμης), Μαντζουράκης (56′ Καμπερίδης Χ.), Καμπερίδης Β., Τσολακίδης (56′ Δημάσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This