Επιλογή Σελίδας

Ίδια “γεύση” με πέρυσι είχε και η φετινή επίσκεψη του Πιερικού στην Αριδαία, με τον τοπικό Αλμωπό να επικρατεί με 3-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γιουκούδης (41′), Ρόβας (51′) και Ρίβας (90’+3′) ενώ για τον Πιερικό είχε μειώσει σε 2-1 ο Ζαφειράκης στο 53′.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες μέχρι το 41′ οπότε ο Ρόβας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού, πέρασε και τον Τζήμα και έκανε το πλασέ, οι αμυντικοί της κατερινιώτικης ομάδας έδιωξαν πάνω στη γραμμή αλλά ο Γιουκούδης πήρε το ριμπάουντ και προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Στο 51′ ο Ρόβας πίεσε τον Τζήμα, αυτός στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε πάνω στον επιθετικό του Αλμωπού για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 2-0.

Ο Πιερικός αντέδρασε άμεσα και στο 53′ μείωσε σε 2-1 με προβολή του Ζαφειράκη μετά από εκτέλεση φάουλ.

Ο Καρανάτσιος στο 69′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για τον Πιερικό κάνοντας σουτ από ευνοϊκή θέση το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 90’+3′ ο Ρίβας με “λόμπα” από 35 μέτρα “κρέμασε” τον Τζήμα και διαμόρφωσε το 3-1, “σφραγίζοντας” έτσι το “τρίποντο” για την ομάδα της Πέλλας.

Η σημερινή ήττα φέρνει τον Πιερικό στην 8η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, όσους έχουν επίσης Απόλλων Πόντου και Τρίγλια ενώ ο Αλμωπός προσπέρασε το κατερινιώτικο “συγκρότημα” άνεβαίνοντας στην 4η θέση με 6 βαθμούς, όσους έχουν, επίσης, Αναγέννηση Καρδίτσας (με αγώνα λιγότερο) και Λάρισα.

Διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας (Τρικάλων) με βοηθούς τους Αναστασιάδη (Σερρών και Πραχάλη (Κοζάνης).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Αδαμίδης, Σέχου (63′ Κολλαράς), Παρασκευάς, Πρίκας (72′ Γιαλαμούδης), Ασλαμπάλογλου, Καράμπελας (63′ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης, Κέρθι (88′ Ζαχαρός), Γιουκούδης, Ρόβας (88′ Ρίβας).

Πιερικός: Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Σουντάρ, Ίτσιος (73′ Κριμιτζάς), Μπουολί (46′ Ζαφειράκης), Καρανάτσιος (85′ Μουρατίδης), Καγκελίδης (85′ Παπουτζίδης), Χαντζάρας.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το aridaia365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This