Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου η ομάδα του «Ποδοσφαιρικός Ομιλος “Αμβρυσσέας”» υποδέχθηκε την ομάδα του «Ποδοσφαιρικός Ομιλος Ελασσόνας» για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2021-2022.

Στο παιχνίδι που έγινε πάνω σε ένα βαρύ και γλιστερό αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος δυνατός, αλλά οι παίχτες έδωσαν τις μάχες τους και δημιούργησαν αρκετές φάσεις, κυρίως, βέβαια, οι γηπεδούχοι οι οποίοι είτε ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, είτε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γούπος, ήταν εκεί για να αποκρούσει

Το φιλμ του ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό ο Βλάχος από δεξιά έκανε το γέμισμα, ο Αλμπάνης στην καρδιά της άμυνας, φάτσα με το τέρμα, δεν κατάφερε να κάνει το σουτ ενώ στη συνέχεια το σουτ που έκανε ο Μαλισσόβας πέρασε άουτ.

10’ ο Βιένας από τα όρια της περιοχής και λίγο δεξιά έκανε το συρτό σουτ, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.

11’ φάουλ για τους φιλοξενούμενους από αριστερά, έγινε το γέμισμα, η πρώτη κεφαλιά από τον Ματούλα, η δεύτερη από τον Περτζιόνι, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

17’ ο Γεωργουσόπουλος έκανε την κίνηση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρίσκει στο αριστερό χέρι του Κακάμη, ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση, έδειξε παίζεται μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!!!

26’ πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, έγινε η σέντρα από δεξιά από τον Κακάμη, η μπάλα πήγε στον Ματούλα στο ύψος της μικρής περιοχής, το σουτ που έκανε πέρασε μόλις άουτ!

31’ η εκτέλεση φάουλ από τον Κυπραίο, από αριστερά, ο Κακάμης προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, από την άλλη πλευρά ο Γούπος μπλόκαρε δύσκολα.

37’ ο Γκουντρουμπής διεκδίκησε και κέρδισε την μπάλα από τον Πούλο μέσα στην περιοχή και δεξιά, ίσως και με φάουλ, έκανε την παράλληλη πάσα, ο Κυπραίος έκανε σωτήριο τάκλιν και βρήκε την μπάλα όσο έπρεπε πριν αυτή πάει στον Καραγκούνη.

40’ μεγάλη ευκαιρία για τον Αμβρυσσέα, ωραίο σουτ από τον Αντωνόπουλο από το ύψος της περιοχής και στον άξονα, απογειώθηκε ο Γούπος και με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ πάνω από το τέρμα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

48’ ο Βιέννας λίγα μέτρα από την περιοχή και στον άξονα έκανε το σουτ, η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα.

52’ ο Καραγκούνης από πλάγια, αριστερά, έκανε το ωραίο διαγώνιο σουτ, με το δεξί, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό «Γ» του Καπετάνου ο οποίος έλεγχε την φάση.

57’ κόρνερ για τους γηπεδούχους από δεξιά, ο Γούπος έδιωξε, ο Μαλισσόβας από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ, ο Γούπος μπλόκαρε.

76’ ο Γεωργουσόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, αριστερά, η μπάλα από την άλλη πλευρά, μόλις άουτ.

79’ ο Νταμπώσης εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο από αριστερά και έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, στο δεύτερο δοκάρι ο Τόλιος έκανε την κεφαλιά, ο Καπετάνος μπλόκαρε.

87’ ο Αντωνόπουλος από αριστερά έκανε το σουτ, οι αμυντικοί, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Κυπραίο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα στην βούλα του πέναλτι, ο Αλμπάνης, πέφτοντας έκανε το πλασέ, ο Γούπος έπεσε αριστερά και με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε σώζοντας και πάλι την ομάδα του.

90’+3’ μετά από εκτέλεση πλάγιου η μπάλα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά, ο Γούπος πρόλαβε τον Κάκκο στο πρώτο δοκάρι και μπλόκαρε την μπάλα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιάννης Τσατσούλης με βοηθούς τον Απόστολο Καραγιώργο και τον Θανάση Μητράκο, όλοι από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Παρατηρητής τους ήταν ο Βασίλης Καμπούρης από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Γιάννης Λύτρας): Καπετάνος – Χάρης Κυπραίος, Αντωνόπουλος, Ιωάννου, Οδυσσέας Πούλος, Βλάχος, Γεωργουσόπουλος (89’ Κάκκος), Μπαλντάς, Αλμπάνης, Βιέννας, Μαλισσόβας (78’ Μπότσης).

Ελασσόνα (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος – Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Πρετζιόνι, Αρσένης (82’ Φουρκιώτης), Γκαμπέτας, Καραλούλης (63’ Μουστάκας), Γκουντρουμπής (82’ Μούτσιος), Ματούλας (63’ Τόλιος), Καραγκούνης.

Πηγή: Star Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This