Επιλογή Σελίδας

Με 5-0 συνέτριψε τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου και την προσπέρασε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Μετά από επτά αγωνιστικές η ομάδα του Λόφου έχει 8 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμη με τον Εθνικό Κατερίνης, στην 6η θέση του πίνακα ενώ η Δόξα υποχώρησε στην 8η θέση με 7 βαθμούς.

Η ευρεία νίκη των γηπεδούχων επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σάββα που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Και τα πέντε γκολ μπήκαν στο β’ ημίχρονο με το σκορ να ανοίγει στο 49′. Συγκεκριμένα, ο Ίτσιος έπιασε μια κεφαλιά έξω από την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπούτα.

Στο 65′ ο Ναλμπαντίδης μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπούτα, κάνοντας το 2-0.

Στο 75′ ο Μπακούρας τροφοδότησε τον Ναλμπαντίδη που πλάσαρε τον Μπούτα και “έγραψε” το 3-0.

Στο 80′ ο Μπακούρας έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Ζάχο που δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στο κενό τέρμα, διαμορφώνοντας το 4-0.

Το τελικό 5-0 πέτυχε στο 90′ ο Ναλμπαντίδης με το τρίτο του γκολ στο ματς, εκμεταλλευόμενος την τρίτη ασίστ του Μπακούρα στο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας Β., Κουμαντζιάς Π., Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Β. (84′ Νούλας), Μπαλαούρας Ε., Ίτσιος Δ., (62′ λ.τ. Μπαλαούρας Δ.), Πανωλής (62′ Δασκαλάρας), Σάββας (25′ λ.τ. Ζάχος), Αρβανίτης Π., Ναλμπαντίδης, Μπακούρας.

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Βανάσας Δ., Σκουμπόπουλος (70′ Αργυρόπουλος), Νικολαΐδης, Μέλλιος, Φωτόπουλος, Βασιουρής Δ., Αρβανίτης Χ., Πίτλιακας (59′ Μάνης), Κατσαντώνης, Παπαδόπουλος (59′ Εφραιμίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This