Επιλογή Σελίδας

Την έκτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η Ελπίς Ανδρομάχης που “άλωσε” την έδρα του Καλλιθεακού Καλλιθέας επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Θάνου Τζήμα διατηρήθηκε στο +3 από τον δεύτερο, πλέον, Αιγινιακό που δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του ενώ διεύρυνε τη διαφορά της από τους Καλλιθεάτες που υπέστησαν την πρώτη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα και υποχώρησαν στην τρίτη θέση του πίνακα.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 32′ ο Τσέτσιλας που βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 87′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος με την Ελπίδα να ολοκληρώνει τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μηνούδη και Κυριάκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Οκουτσόγλου, Λαδένης, Πανανός (46′ Τζιμίκας), Γκόγκος, Τσιρακίδης, Ιωάννου, Κωστόπουλος (46′ Γαλαξίδης), Ελισιάδης, Μαλιώρας, Ζωγράφος (69′ Κεραμιδιώτης), Τσιτλακίδης (77′ Βογιατζής).

Ελπίς Ανδρομάχης (Θάνος Τζήμας): Γκιλιάβας, Κελέρογλου, Λάμο (89′ Ρόζος), Γεωργιάδης, Κουκάρας, Κυπαρίσσης, Παπαζήσης (Τσιούπρος), Παπαδόπουλος, Σιώκας (89′ Μπούσιου), Σκούφας, Τσέτσιλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This