Επιλογή Σελίδας

Μεγάλo εκτός έδρας «τρίποντο» για τον ΠΟ Φήκης με 1-0 τον ΑΟ Υπάτου στην Αλίαρτο, με τους τυπικά γηπεδούχους να χάνουν πάρα πολλές ευκαιρίες και να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα!

Σε μία αναμέτρηση η οποία ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΑΟ Υπάτου, ο ΠΟ Φήκης «δραπέτευσε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σκόνδρα στο 37′.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου απώλεσε πάρα πολλές σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα μπροστά από την εστία του Βουτσελά, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 37′. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννου μπήκε μέσα στην περιοχή και σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από αμυντικό των γηπεδούχων ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο χτύπησε ο Σκόνδρας και σημείωσε το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά, όμως ο Ντάσκας βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα πραγματοποιώντας πολλές εκπληκτικές επεμβάσεις! Από την άλλη, οι επιθετικοί του ΑΟ Υπάτου δεν είχαν την απαιτούμενη ευστοχία και όσο περνούσε η ώρα τα πόδια βάραιναν με αποτέλεσμα η ομάδα των Τρικάλων να φύγει με τη νίκη από τη Βοιωτία. Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών ο Γκαντιάς, παρότι λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αντικατασταθεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΟ Φήκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Υπάτου γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και «έπεσε» από την πρώτη θέση έχοντας δέκα βαθμούς, ενώ ο Θησέας Αγριάς που προπορεύεται έχει έντεκα.

Το φιλμ του αγώνα

10′ Ο Ποτουρίδης έκανε την πάσα στον Σπηλιώτη αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Ντάσκα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ανέκοψε σωτήρια ο αμυντικός του ΠΟ Φήκης!

21′ Ο Ποτουρίδης μέσα από την περιοχή έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντάσκα!

23′ Ο Ποτουρίδης με ανάποδο «ψαλίδι» έστειλε την μπάλα άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή…

37′ Μαρκάρισμα στον Ιωάννου εντός περιοχής και καταλογισμός πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Σκόνδρας εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους!

39′ Ο Πουτουρίδης έκανε το σουτ αλλά ο Ντάσκας χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε την μπάλα…

44′ Εκτέλεση φάουλ του Πέντα, ο Ντάσκας απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ!

46′ Σέντρα του Μπουρούς από αριστέρα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ντάσκας…

49′ Σουτ του Ποτουρίδη με δυσκολία σε κόρνερ ο Ντάσκας!

60′ Ωραίος συνδυασμός Ποτουρίδη με Μπουρού, με τον τελευταίο να σουτάρει και ο Ντάσκας με τα πόδια να απομακρύνει σε κόρνερ!

61′ Στην αντεπίθεση ο ΠΟ Φήκης με τον Μπέτσα, να βρίσκεται απέναντι από τον Βουτσελά και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

69′ Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μπουρούς στο ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά, αλλά την έστειλε απελπιστικά άουτ…

72′ Νέα προσπάθεια του Ποτουρίδη η μπάλα κατέληξε άουτ…

81′ Ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ και ο Ντάσκας χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε την μπάλα…

83′ Σουτ του Ταυταρίδη μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ…

88′ Νέα προσπάθεια των γηπεδούχων με τον Σπηλιώτη και σουτ η μπάλα απομακρύνθηκε με δυσκολία από τον Ντάσκα σε κόρνερ!

90+5′ Κεφαλιά από τον Σπηλιώτη και ο Ντάσκας και πάλι σε κόρνερ!

Κίτρινες: Βουτσελάς, Ματίας – Καλαμάρας
Κόκκινη: 90+3′ Γκαντιάς

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Λίμα (70′ Ρέππας), Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Ματίας (60′ Μπιλίμπασι), Σπηλιώτης, Πέντα (76′ Σταγάκης), Ποτουρίδης, Ατματσίδης, Μπουρούς (76′ Ταυταρίδης).

Φήκης ΠΟ (Ρούσσας – Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Μωραΐτης, Δρόσος, Καλαμάρας (90′ Μπακάλης), Γεωργκάκης, Σκόνδρας, Ιωάννου, Γκαντιάς (74′ Μακρής), Μπέτσας.

 

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This