Επιλογή Σελίδας

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πάρει η Δήμητρα στο γήπεδο του Αλμυρού κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά με …χρυσό σκόρερ τον Λάμπο στο 79ο λεπτό κι ενώ πριν από μερικά λεπτά είχε περάσει αλλαγή.

Οι παίκτες της Δήμητρας είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, δημιούργησαν τις φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα πιο μπροστά, αλλά ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Οι «πράσινοι» όσο περνούσε ο χρόνος τόσο πιο πιεστικοί γινόντουσαν και ευτύχησαν με τον Λάμπο να κατακτήσουν το τρίποντο που τόσο πολύ χρειαζόταν για να συνεχίσουν με ηρεμία και προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο 22’ με σουτ του Τσιάτα μέσα από την περιοχή και ακάλυπτος, αλλά πέρασε άουτ και με τον Ηλία Ζάγγο στο 33’, ο οποίος έκανε άσχημο πλασέ από πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 37΄, όταν ο Διαμαντόπουλος από τα αριστερά έκανε ωραία σέντρα, ο Αναστασίου έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Βουρδάκης έκανε την προβολή, αλλά ο Τσολακίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Δήμητρα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δις με κεφαλιές του Βουρδάκη από εκτελέσεις κόρνερ του Θεοδωρόπουλου, αλλά ο νεαρός κίπερ του Ατρόμητου είχε σωστές τοποθετήσεις και μπλόκαρε τη μπάλα.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράντος, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής (78’ Μπέϊκος), Καμπέρης (78’ Βούλγαρης), Βουρδάκης (90’ Μπουμπούκης), Καρράς, Κρανάς (65’ Σιώβας), Αναστασίου, Δημητρίου (65’ Λάμπος).

Ατρόμητος Παλαμά: Τσολακίδης, Αναγνώπουλος, Μετούσι, Αρχοντής, Οικονόμου, Ηλ. Ζάγγος, Κατσιγιάννης, Μπασιάκας, Μπαλτάς (56’ Κοντός), Τσιάτας, Τ. Ζάγγος (56’ Κόκκινος).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This