Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον Ηρακλή Λάρισας, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα της Πιερίας υποδέχθηκε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο, με τους Κεραμιδιώτες να μη χάνουν, όπως συνέβη και με τον ΑΟ Υπάτου και μάλιστα να έχουν και τις ευκαιρίες να πάρουν το “τρίποντο” χωρίς όμως να κατορθώσουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Αρνητικός “πρωταγωνιστής” στην αναμέτρηση ήταν ο διαιτητής Θεοδωρόπουλος ο οποίος έδινε εύκολα φάουλ εις βάρος του Εθνικού και με το παραμικρό “φόρτωνε” με κάρτες τους γηπεδούχους, δυσκολεύοντάς τους να βγουν από την περιοχή τους και προκάλεσε δικαιολογημένα παράπονα εκ μέρους της πιερικής ομάδας.

Στο α’ μέρος η ομάδα του Ηρακλή είχε την κατοχή μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τα καρέ του Σταυρίδη.

Στο β’ μέρος ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ήταν “μεταμορφωμένος” στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας το “πάνω χέρι”, δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανικανοποίητη την πιερική ομάδα.

Έτσι, ο Εθνικός έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα απέχοντας τρεις βαθμούς από τον 7ο Αμβρυσσέα Διστόμου που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Όσο για τους Λαρισαίους με τους 9 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση μαζί με Ελασσόνα και Αρτάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Γκόγκο (Ημαθίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν από πλευράς Εθνικού οι Σεχολάρι (26′), Χατζηδίμπας (30′), Φωκαΐδης (67′), Κόλα (72′), Σιμιστήρας (82′), Κατσιαμήτας (90’+2′) και οι Καμπέρης (52′) και Αλεξίου (82′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς (90′ Μυστρίδης), Καλαϊτζίδης (75′ Ιντζόγλου), Κατσαμάγκας, Φωκαΐδης, Σεχολάρι, Κοτσιαρίδης, Μαργαρίτης.
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (89′ Σταμάτης), Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου (90’+4′ Τάρτας), Βαγενάς (75′ Χρηστίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This