Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ο Πιερικός κέρδισε με 7-0 την Καβάλα, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του στη Super League 2, στον αγώνα που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στους Καβαλιώτες που παρατάχθηκαν με σύνθεση ανάγκης λόγω των γνωστών προβλημάτων και με μόλις τρεις παίκτες να έχουν ποδοσφαιρικά δελτία.

Οι Κατερινιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς θέλοντας να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις λόγω ενδεχόμενης χαλάρωσης και στα πρώτα λεπτά το σκορ ήταν ήδη 2-0 χάρη σε γκολ των Εμπουσί στο 5′ και Καρανάτσιου στο 7′ ενώ οι Κατερινιώτες είχαν και δοκάρι με τον Χατζάρα.

Στο διάστημα 29′-37′ ο Πιερικός πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Παντελιάδη (29′), Χατζάρα (34′) και Ζαφειράκη (37′), με το 5-0 του ημιχρόνου να φαντάζει πολύ μικρό απέναντι στους “γαλάζιους”, μιας και ο Πιερικός έφτανε όποτε ήθελε σε θέση βολής απέναντι από τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Στο β’ μέρος, ο Νίκος Θεοδοσιάδης προχώρησε σε πέντε αλλαγές, με τον Πιερικό να φτάνει γρήγορα και στο 6-0 με τέρμα του Μαυρίδη στο 47′ ενώ το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καγκελίδη στο 86′.

Με εξαίρεση τα γκολ καθώς και μια κεφαλιά του Μαυρίδη στο 75′ η οποία πέρασε άουτ, δεν υπήρξε κάτι άξιο λόγου στο β’ ημίχρονο μιας και οι παίκτες του Πιερικού άλλαζαν πάσες σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Θυμηθείτε το “φιλμ” του αγώνα από το LIVE του katerinisport.gr.
1′ Σέντρα σουτ του Μηλιώτη από δεξιά, η μπάλα μόλις άουτ.
2′ Σουτ του Χαντζάρα, απέκρουσε ο Παπαποστόλου, νέο σουτ του Ζαφειράκη, νέα απόκρουση Παπαποστόλου.
3′ Δυνατό σουτ του Χατζάρα από αριστερά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
4′ Ο Καρανάτσιος πρόλαβε στην έξοδο τον Παπαποστόλου και έκανε το σουτ αλλά έκοψαν οι αμυντικοί της Καβάλας πάνω στη γραμμή και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
5′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Χατζάρα από αριστερά ο Εμπουσί με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
7′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από γύρισμα του Χατζάρα, ο Καρανάτσιος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0 για τον Πιερικό.
17′ Σουτ του Μηλιώτη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Παπαποστόλου, ο Χατζάρας πήρε το ριμπάουντ και έκανε νέο σουτ αλλά ο Παπαποστόλου είπε και πάλι “όχι”.

20′ Σουτ του Μπουολί έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στον Χατζάρα που έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
29′ ΓΚΟΛ! 3-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μηλιώτη από δεξιά, ο Παντελιάδης με κεφαλιά έκανε το 3-0 για τον Πιερικό.
31′ Σουτ του Ζαφειράκη από το ύψος της περιοχής, ο Παπαποστόλου έπεσε στην αριστερή του γωνία και παραχώρησε κόρνερ.
33′ Συρτό σουτ του Ίτσιου από μακριά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαποστόλου.
34′ ΓΚΟΛ! 4-0: Καρανάτσιος και Μηλιώτης άλλαξαν τη μπάλα, ο Μηλιώτης τροφοδότησε τον Χατζάρα που έκανε το σουτ, ο Παπαποστόλου απέκρουσε αλλά ο Χατζάρας πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ έκανε το 4-0.
37′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Ζαφειράκης με έξοχο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Παπαποστόλου, κάνοντας το 5-0.

42′ Εκτέλεση φάουλ του Ίτσιου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παπαποστόλου.
47′ ΓΚΟΛ! 6-0: Ο Μαυρίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 6-0 για τον Πιερικό.
75′ Μετά από σέντρα του Παπουτζίδη από δεξιά ο Μαυρίδης έπιασε τη δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαποστόλου.
84′ Ατομική ενέργεια του Καρανάτσιου που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε από διαγώνια θέση αλλά ο Παπαποστόλου απέκρουσε σωτήρια.
86′ ΓΚΟΛ! 7-0: Ο Καγκελίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 7-0 για τον Πιερικό. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι ποδοσφαιριστή της Καβάλας εντός περιοχής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Ζίρδα (Αθηνών) και Αναστασίου (Θεσσαλίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Καλατζής (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης (46′ Μουρατίδης), Παντελιάδης (46′ Καγκελίδης), Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Κριμιτζάς, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης, Μπουολί (46′ Πέλκας), Καρανάτσιος, Χαντζάρας (46′ Μαυρίδης).
Στον πάγκο: Γαλάνης, Σούνταρ, Καρβούνης, Ζούρκος.
Καβάλα (Νικος Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Παπαδόπουλος, Καμαρίδης, Λαμπαδίτης, Χατζηγεωργίου, Δραγανίδης (71′ Μπουτζατζάς).
Στον πάγκο: Καρυπίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This